1. Anasayfa
  2. LoL

League of Legends 11.8 Yama Notları

League of Legends 11.8 Yama Notları
gw
0

League of Legends 11.8 yamasında yer alan detaylar:

Patch 11.8 Infographic TR

Yeni Şampiyon Gwen

 Gwen, 11.8 Yaması’nda 15 Nisan tarihinde rakiplerini kesip dikmeye geliyor.

Şampiyon Değişiklikleri

Annie: W’nun bedeli ilk yetenek seviyelerinde arttı.

Aphelios: Pasifin zırh deşmesi arttı. R’nin birincil silah etkileri güçlendi.

Cassiopeia E’nin bedeli artık yetenek seviyesine bağlı olarak azalıyor.

Dr. Mundo: Pasifin azami can yenilemesi arttı.

Gnar: W’nun ilave hareket hızı azaldı.

LeBlanc: Q’nun hasarı ve toplam hasarı arttı.

Lee Sin: E’nin bekleme süresi azaldı.

Orianna: E’nin ilave dirençleri ilk yetenek seviyelerinde azaldı.

Rammus: Q’nun taban hasarı ileri yetenek seviyelerinde azaldı. W’nun süresi artık normal saldırılarla uzuyor. E’nin kışkırtma süresi azaldı. Güncellenen R artık Rammus’un uçmasını, yere çarpmasını, yavaşlatmasını ve artçı şoklar oluşturmasını sağlıyor. Yeteneklerin görsel ve ses efektleri güncellendi.

Rumble: Taban büyü direnci ve büyü direnci büyüme oranı azaldı. Pasifin hararet sırasındaki ilave hasarı azaldı; artık hedefin azami canına bağlı olarak artıyor; artık saldırı hızı sağlıyor. E artık hedefin büyü direncini azaltıyor.

Thresh: E’nin bekleme süresi arttı ve artık sabit değil.

Vladimir: Q’nun bekleme süresi ileri yetenek seviyelerinde azaldı.

Yorick: Sis Gezgini hasarı azaldı. E’nin ilk sıçrama hasarı azaldı; artık 8 saldırı boyunca daha fazla hasar veriyor. Kuleler artık Sis’in Hanımı yerine minyonlara öncelik veriyor.

Zac: W’nun hasarı arttı.

Eşyalar

Donmuş Yürek:  Donmuş Yürek, tank eşyası olarak göz ardı ediliyor. Taş yürekli olmayın ve eşyayı alarak daha fazla zırh kazanın.

Kimyasal Çürütücü:  Kimyasal Çürütücü’nün kullanım alanını önemli ölçüde genişleterek eşyanın destekler tarafından daha fazla tercih edilmesini istiyoruz. Öncelikle artık eşyanın etkisinden faydalanmak için bir takım arkadaşınızı hedef almanız gerekecek (Kızgın Buhurdanlık ve Akan Su Asası gibi). Etkiyi kendi üstünüzde kullanmak güç açısından bir sorun oluşturmasa da bazı tuhaf, istenmeyen etkileşimlere yol açıyordu (mesela Açgözlü Avcı’yla). Ayrıca hâlâ fazla tercih edilmediği ve diğer seçeneklere kıyasla düşük bir performans sergilediği için ona ufak bir güçlendirme getiriyoruz.

Ionia Çizmeleri: Bu pabuçlar profesyonel düzeyde fazla popüler hale gelerek ormandaki diğer ayakkabı seçeneklerini gölgede bıraktı. Eşyanın bedeli, hızlı temizleme ve hızlı baskın odaklı sürdürülemez bir orman metasına katkıda bulunduğu için onu arttırıyoruz.

Hextech Füzekemer: Gece Tırpanı, Füzekemer’e kıyasla daha fazla alınıyor ve daha iyi bir performans sergiliyor. Hatta eşyanın hedef kitlesi içinde yer alan, yalnız hedefleri katletmeye yönelik şampiyonlardan birinde bile durum böyle. Dolayısıyla iki eşyanın arasındaki farkları belirginleştirerek Füzekemer’i yeniden popüler hale getirmeye çalışıyoruz.

Haşmetli Hydra:  Erken safhalardaki ve düşük canlı dizilimlerdeki gücünü alıyoruz.

League of Legends 11.8 Yama notları özet olarak bu şekildeydi. Espor ve oyun dünyasından daha fazla haber için Espor Gazetesi‘ni takip etmeyi unutmayın.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments