1. Anasayfa
  2. Espor

LEC’de Haftanın Sonuçları

LEC’de Haftanın Sonuçları
LEC 2021 Yaz Mevsimi
0

LOL arenasında bizleri gurulandıran LEC’de Haftanın Sonuçları ile karşınızdayız. League of Legends European Championship ( LEC ) Güz Mevsimi Finali adım adım yaklaşırken; playoff maçları büyük bir heyecanla devam ediyor. MSI 2021‘e gidecek Avrupa takımının belirleneceği son haftaya girmeden önce oynanan bu haftaki maçların sonuçları şöyle;

  • Schalke 04 3-0 Fnatic
  • G2 Esports 1-3 MAD Lions
  • Rogue 3-1 Schalke 04

İlk Finalist Armut’lu MAD Lions

LEC'de Haftanın Sonuçları
LEC’de Haftanın Sonuçları

Playoff maçlarında üst grup final maçında karşı karşıya gelen; G2 Esports ve MAD Lions ekipleri finalin hazırlığı niteliğinde bir maç oynadı. Heyecanın dorukta olduğu 5 maçlık serinin galibi ise; Türk oyuncu İrfan Berk “Armut” Tükek’in üst koridor rolünde görev aldığı MAD Lions ekibi oldu. 3-1’lik bir galibiyet ile adını finale yazdıran MAD Lions; 10 Nisan Cumartesi günü oynanacak olan RogueG2 Esports karşılaşmasının galibi ile 11 Nisan Pazar günü LEC Güz Mevsimi Final karşılaşmasına çıkacak.

Schalke Umduğunu Bulamadı

Profesyonel üst koridor oyuncumuz Sergen “Broken Blade” Çelik’in forma giydiği ve ilk playoff karşılaşmasında; G2 Esports karşısında güzel bir performans sergileyen fakat 5 maçlık seriyi 3-2 kaybeden Schalke 04, alt grup 2. tur maçında Fnatic ile karşı karşıya geldi. Seriyi 3-0 kazanan Alman ekibi; alt grup 3. turda Rogue‘ya 3-1 yenilince final şansını kaybetti.

LEC’de Haftanın Sonuçları ile karşınızda olmaya devam edeceğiz. EsporGazetesi‘ni takip etmeye devam edin.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments