1. Anasayfa
  2. Espor

SuperMassive ve Blaze Espor Birleşiyor!

SuperMassive ve Blaze Espor Birleşiyor!
0

Bugün saat 18:00 sularında sosyal medya hesaplarına düşen videolar ile gündemi sarsan SuperMassive Espor ve Blaze Espor takımları birleşme kararı aldıklarını duyurdu. Türkiye’de League of Legends sahnesinde takımı bulunan ve bu oyunda birçok başarı sahibi olan SuperMassive, adından kurduğu VALORANT takımı ile son günlerde çokça söz etiren espor sahnesinin önemli takımlarından Blaze Espor 1 Haziran tarihinden itibaren birleşik tek bir kulüp olacak.

Birleşme Kararı Aslında Sürpriz Değil!

Bir Türk süper takımı olarak duyurulan ve Türkiye’deki en iyi LoL oyuncularını bir araya getirmeyi amaçlayarak kurulan SuperMassive bu söylemini başarmıştı da. Kurulduğu günden bugüne kadar hem Türkiye’de hem de uluslararası arenada adından söz ettirmeyi başaran ekip, CS:GO sahnesinde bu kadar başarılı olamadı. Türk takımlarının EMEA Finalleri‘nde istenilen başarıyı elde edememesi VALORANT sahnesi için birçok söylentiyi beraberinde getirmişti. Bunlardan biri de bir Türk süper takımının kurulması yönünde çıkan bir haberdi. Espor arenasında bu haber ‘acaba SuperMassive, VALORANT sahnesine mi çıkacak?‘ sorularını da beraberinde getirdi. Beklenenin aksine bu hamle Blaze Espor cephesinden geldi. Hali hazırda Türk takımlarında sergiledikleri performansla dikkat çeken başarılı isimleri bir bir transfer eden Blaze Espor, son olarak da Avrupa’da mücadele eden ve takımı Team Heretics ile Avrupa şampiyonluğu yaşayan Melih “pAura” Karaduran’ı renklerine bağladı ve Türk süper takımı da söylenti olmaktan çıkıp gerçeğe dönüştü.

Türk espor arenası henüz bu olayı yeni yeni sindirmişken birleşme haberi de duyurulunca birçok insanın tahmini doğru çıktı. Duyurulan birleşme haberi ile yeni takımın adının da SuperMassive Blaze olacak.

Farklı Oyunlar Farklı Mücadeleler

Yayınlanan videonun ardından da kısa bir bilgilendirme mesajı yayınlayan ekipler, nasıl bir yol izleyecekleri hakkında ufak ipuçları da verdi. İki takım da kuracakları bu yeni organizasyonda yatırımlarını genişleteceklerini ve Türkiye’nin en iyi esporcularından oluşacak takımlar kuracaklarının da sinyalini verdi.

SuperMassive‘in hali hazırda League of Legends kadrosu bulunuyor. Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi‘nde mücadele eden ekip bu oyunda gayet başarılı bir konumda yer alıyor. SuperMassive bünyesinde bir de profesyonel FIFA oyuncusu yer alıyor. Blaze Espor takımının ise PUBG, PUBG Mobile, Rocket League, CS:GO (Kadın) kadrolarının yanı sıra bünyesinde FIFA ve NBA2K oyuncuları yer alıyor. Takımların yayınladıkları bilgilendirme mesajında ise yarışmayı planladıkları branşlar şu şekilde:

  • VALORANT (Kadın/Erkek)
  • League of Legends
  • PUBG Mobile (Kadın/Erkek)
  • PUBG PC
  • NBA2K
  • FIFA
  • Rocket League
  • Tekken 7
  • Teamfight Tactics (TFT)
  • League of Legends: Wild Rift

Hali hazırda Blaze‘in Kadın CS:GO kadrosu bulunmasından dolayı, acaba CS:GO oyununda bir Türk süper takımı gelir mi sorusu da şimdiden sorulmaya başlandı.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments