1. Anasayfa
  2. Espor

Wtcn, Türkiye İçin Valorant Sahnesinde

Wtcn, Türkiye İçin Valorant Sahnesinde
0

Ferit “wtcN” Karakaya Valorant Spike Nations Twitch Turnuvası‘nda Türkiye takımını kaptan olarak temsil edecek.Ferit aynı zamanda BBL Esporst Valorant takımının kurucusu.

Valorant Türkiye Takımın kadrosu;

Her zamanki profesyonel oyuncuların aksine, her takım topluluk figürlerinden oluşacak. Çeşitli Avrupa bölgelerinden 2 gruba ayrılmış 10 takım katılacak.

Grup AGrup B
İspanyaAna Dili Almanca Olan Ülkeler
FransaPortekiz
PolonyaBirleşik Krallık
TürkiyeKuzey Ülkeleri
İtalyaRusya

WtcN’ın kaptanlığını yaptığı bizi uluslararası bir yarışmada temsil edecek takımımız için destek olalım.Destek olmak için #SpikeTUR hashtagi ile desteklerinizi gösterin. 5 Kasım perşembe gününe kadar destek olabilirsiniz.

Eğer bizim takımımız kazanır ise seçtikleri hayır kurumu için 5 bin dolar alacaklar.

Riot Games’in Avrupa Marka Yönetimi Direktörü Mark Cox, “Valorant için heyecan verici bir ilk beş ay olan oyunculara verdiğimiz cevap, hayal edebileceğimizin en iyisi oldu” diye ekledi. “Tüm Avrupa, BDT ve Türkiye’den oyuncuların ve içerik yaratıcılarının sürekli tutkusuna minnettarım, Twitch ile türünün ilk örneği olan bu faydalı turnuvayı yaratmayı başardık, bu yüzden muhteşem bir hafta sonu olacak“.

İş Geliştirme Direktörü Sajjad Rehman,VALORANT, Twitch’te yaşamak zorunda olan tüm zamanların en büyük oyunlarından biridir” diyor. “Avrupa topluluğumuz video oyunlarına olan tutkusunu kanıtladı ve Riot ile çalışarak, özel Twitch Avrupa Milletlerini eğlenceli ve rekabetçi bir rekabet içinde aktif hale getirmek için sabırsızlanıyoruz, hepsi iyi bir amaç için.”

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments