1. Anasayfa
  2. VALORANT

Maç Sonrası Oxygen Esports Koçu Cuaj ile Röportaj Yaptık

Maç Sonrası Oxygen Esports Koçu Cuaj ile Röportaj Yaptık
cuaj
0

VCT 3. Aşama Masters Berlin yolunda ilk mücadeleler gerçekleşti! Giants Gaming’e karşı oynayan ve 2-1 galibiyet alarak kazananlar grubunda devam eden Oxygen Esports’un koçu Cuaj, G2 maçı öncesi sorularımızı yanıtladı. Oxygen’in G2’ya karşı oynayacağı bir sonraki maçı 13 Ağustos 2021 saat 20:35’te başlıyor!

SORU

VCT Masters Berlin yolunda çıktığınız ilk karşılaşmada dişli rakibiniz Giants Gaming’e karşı 2-1 galip geldiniz neler hissediyorsunuz? Turnuvanın kalanı hakkında neler düşünüyorsunuz?

CEVAP

Split dışında güzel bir seriydi. Splitte çok fazla varlık gösteremedik ve kabullenmiş olduk. Ama o noktadan sonra dominant bir Breeze performansı büyük bir başarıydı. Oyuncularımla gurur duyuyorum.
Turnuvanın kalanında Berline gitmek için her şeyimizi ortaya koyacağız.

SORU

Upper Bracket çeyrek finallerinde G2 ile eşleştiniz, sizce sizi nasıl bir maç bekliyor, rakibinizin oyun stilini incelediniz mi?

CEVAP

G2 yu analiz ettik. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum.

SORU

Maçlarda “support” Killjoy oynayan Göktüğ “XisTOU” Canciğer’in kill katkısı tartışılamaz. Sizce bunun kendi oyununuza/compunuza katkısı nedir?

CEVAP


Xistou’nun oyununu ve düşünce yapısını bildiğimiz için oyun planlarımızda onun rolünü belirleyip hareket ediyoruz. Soğukkanlı olması bize gerçekten çok yardımcı oluyor.

Oxygen koçu Cuaj’a bize zaman ayırdığı için teşekkür ediyor, Berlin yolunda başarılar diliyoruz! Turkey flag

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments