1. Anasayfa
  2. Espor

MSI 2021 A Grubu – 1. Gün Sonuçları

MSI 2021 A Grubu – 1. Gün Sonuçları
0

VCS Güz Mevsimi şampiyonu GAM Esports takımının Covid-19 Pandemisi sebebiyle turnuvaya katılamaması sonucu üç takım kalan A Grubu‘nun ilk maçları tamamlandı. Grupta üç takım kalması sebebiyle bir takımın aynı gün içerisin de iki maç yapmak durumunda. Bu formattan dolayı da bir takım diğer rakipleriyle tam dörder kez maç yapmak durumunda kalıyor.

A Grubu’nun ilk maçı ise LPL Güz Mevsimi şampiyonu Royal Never Give Up ve LCO Split 1 şampiyonu Pentanet.GG takımları arasında oynandı. Başa baş başlayan karşılaşmada ilk kanı alan taraf Okyanusya temsilcisi oldu. Fakat bu öne geçmeyi sürdüremeyen Pentanet.GG, hiçbir takım savaşını kazanamadı. Oyun sonlarına doğru altın farkını 15 binlere kadar çıkaran RNG büyük bir üstünlükle ilk maçlarında galibiyete ulaştı. Maçta RNG takımının ormancı rolündeki oyuncusu Yan “Wei” Yang-Wei’nin Rumble performansı ön plana çıktı.

Pentanet.GG ise hem grubunun hem de kendisinin ikinci karşılaşmasında LCL Güz Mevsimi şampiyonu Unicorns of Love karşısına çıktı. Genel seyri sakin geçen maçta takımlar takım savaşlarından kaçındı. Unicorns of Love takımı aldıkları ejder ve kulelerle öne geçti. Maçın sonlarına doğru alınan iki takım savaşı ve bir baron, Bağımsız Devletler Topluluğu temsilcisine galibiyet getirdi. Bu mağlubiyetle beraber Pentanet.GG ise grupta sonunculuğa yerleşti.

Yarın Royal Never Give Up takımının iki maça çıkacağı MSI 2021 A Grubu’nun sıradaki fikstürü şu şekilde:
Pentanet.GGlogo stdPentanet.GGRoyal Never Give UpRNG Logo std7 Mayıs 2021 | 16:00
UOLlogo stdUnicorns of LoveRoyal Never Give UpRNG Logo std7 Mayıs 2021 | 17:00
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments