1. Anasayfa
  2. VALORANT

NA Son Şans Elemeleri LAN Oynanacak!

NA Son Şans Elemeleri LAN Oynanacak!
0

Riot Kuzey Amerika, yaptığı basın açıklamasında NA Son Şans Elemeleri’nin offline oynanacağı duyuruldu! LAN olarak oynanacak turnuva, Riot’un bu yıl içerisindeki 3. offline turnuvası olacak. Ancak Covid-19 önlemleri nedeniyle seyircisiz oynanacak turnuva, 12-17 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

Kuzey Amerika bölgesinden, VCT 3. Aşama Masters Berlin’in sonuçlanması ile belli olacak 10 takım, Son Şans Elemeleri’nda ikili eleme formatında (kazananlar ve kaybedenler grubu) yarışacak. Son Şans Elemeleri üzerinden Şampiyonlar Turu’na katılmaya hak kazanabilecek birçok takım var. Adından da anlaşılabileceği gibi, yıl sonu VCT turnuvasına katılmak için son bir şans sunan turnuvada oynayacak takımlar, VCT puan durumlarına göre belirlenecek.

Kuzey Amerika bölgesindeki en popüler takımlardan olan TSM, otomatik olarak Son Şans Elemeleri’ne katılmaya bir adım uzak. Takım, rakipleri Sentinels, Envy ya da 100 Thieves’in Masters Berlin’i kazanması durumunda Son Şans Elemeleri’ne katılmaya hak kazanacak.

NA circuit points

NA Son Şans Elemeleri’ne katılacak durumda olan takımlar ise şu şekilde: Envy, 100 Thieves, Version1, FaZe Clan, XSET, Luminosity Gaming, Cloud9 Blue, Gen.G Esports ve Rise.

Valorant Son Şans Elemeleri, Kuzey Amerika bölgesinden bir takım için, yılın en büyük Valorant etkinliği olacak olan Şampiyonlar Turu‘na katılma hakkı verecek. Şampiyonlar Turu, 1-13 Aralık tarihleri arasında oynanacak ve turnuvayı şimdiden aldıkları VCT puanları ile garantileyen Sentinels, Son Şans Elemeleri’nda yer almayacak.

EMEA bölgesi için Son Şans Elemeleri formatına dair herhangi resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Ancak Kuzey Amerika turnuvasının LAN oynanacağı göz önünde bulundurulursa EMEA için de aynı şeyi söylemek mümkün.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments