1. Anasayfa
  2. LoL

Pyke, Samira, Zed, Kayle ve Viktor’un Yeni PsyOps Kostümleri

Pyke, Samira, Zed, Kayle ve Viktor’un Yeni PsyOps Kostümleri
0

Psyops esasında Samira’nin duyurulmasıyla birlikte geldi. League of Legends‘ın en yeni tekno temalı kostüm serisi.

Günün erken saatlerinde bu 5 şampiyona yönelik gelecek olan yeni PsyOps kostümlerinin ön izlemesi yayınlandı. Bunlardan biri ise henüz PBE ‘ye gelmemiş fakat yeteneklerinin özellikleri bazı platformlarda sizdirilmış olan Samira.

Samirayla beraber kostüm serisinden gerçekten unutulmaya yüz tutmuş buff, nerf veya kostüm güncellemesi almayan Viktor da faydalanıyor Riot o şampiyonu hatırlamış olmalı. Viktor ve Samiranin yanında Pyke, Kayle ve çok oynanan şampiyonlardan Zed ‘de var.

Bu psişik android temalı skin biraz robotik kostüm serisinden biraz da True Damage kostüm serisinden bazı benzerlikleri ile öne çıkıyor. Yüzeysel olarak ise kostümler her şampiyona nispeten karanlık bir hava katmış. Ancak şampiyonların yetenekleri görünüşü gibi karanlık olmayıp neon temasıyla ve renkleriyle göze çarpıyor.

Kayle

Geç oyunun sigortası olarak görülen ve ilk rework aldığı zamanlar çok ilgi gören top lanein kanatlı kahramanı Kayle, yeni kostümündeki robotik kanatları ve fütüristik silahı ile oldukça hoş gözüküyor.

Zed

Orta koridorun ölümcül şampiyonu ve pekçok insanın oynamaktan zevk aldığı fakat karşısında pek görmek istemediği shurikenli suikastçı Zed yeni Ölüm Temalı ultisiyle daha öldürücü gözüküyor. Daha önce şampiyon ulti kullandığında hedefindeki şampiyonun üstünde dönen shuriken, yerini üç adet küçük bıçağa bırakmış ve gerçekten cezbedici bir görünüm almış.

Viktor

Viktor üzümlü kekim… Kendisini insanlığı ilerletmeye adamış olan robot insan karışımı biraz da büyücü olan aynı zamanda Jayce’in çekicinin ve Blitzcrank’in mimarı olan bu fütüristik karakter kendisini daha iyi ifade eden güzel bir görünüm almış.

Pyke

Kanlı Rıhtımın Öcü… Bilgewater’daki Katliam Limanı’nın ünlü zıpkıncılarından Pyke ‘ın yetenekleri bu kostümle beraber dark blue rengine bürünmüş ve gerçekten çok havalı olmuş.

Samira

Henüz bu gizemli şampiyonun yeni PsyOps görüntüsü PBE platformuna eklenmedi. Ancak sizlerin merakını bir nebze gidereceğini düşündüğüm bir sanat eserini aşağıya bırakıyorum.

PsyOps kostümleri sadece bu 5 şampiyona gelmeyecek. Ezreal, Master Yi, Shen, Vi, and Sona oynamayi sevenler varsa onlara da güzel haberler verelim o halde. PsyOps kostümleri yukarıda detaylıca açıkladığımız 5 şampiyonun yanında Ezreal, Master Yi, Shen, Vi ve Sona için de gelecek ancak çıkış tarihleri henüz duyurulmadı. Viktor, Pyke , Kayle, Zed ve Samira için yayınlanan kostümler 10.19 yamasıyla gelecek.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments