1. Anasayfa
  2. PUBG

PUBG Mobile BLACKPINK ile İşbirliğini Onayladı

PUBG Mobile BLACKPINK ile İşbirliğini Onayladı
0

PlayerUnknown’s Battlegrounds, PUBG Mobile’ın BLACKPINK ile iş birliği yaptığını duyurmasıyla K-Pop heyecanına atlıyor. PUBG Mobile’ın Hindistan’daki yasağının ardından, görünüşe göre PUBG Corp Asya pazarından ve K-Pop patlamasından en iyi şekilde yararlanıyor.

Bu reklam alanını aktif et!

Resmi PUBG Mobile Twitter’da yayınlanan tweet, pembe renkli bir grafik ve bir çift pembe gözlükle yansıtılan savaş alanının yanında “Bil bakalım kim geliyor” yazıyordu. Bazı dedektiflik işleri yapan hayranlar çabucak Lisa Manoban olduğunu tahmin ettiler. Temel olarak, BLACKPINK’in yakında PUBG Mobile‘a gelmesi muhtemeldi.

K-Pop ve oyun, özellikle de League of Legends gibiler söz konusu olduğunda uyumludurlar.Yine de, BLACKPINK‘in yükselişinden kaçış yok. YouTube’da bir milyar kez izlenen ilk K-Pop grubu olmanın yanı sıra, Ekim ayında Netflix’e gelecek olan BLACKPINK: Light Up The Sky belgeseli de var.

PUBG Mobile, dünya çapında oyuncu tabanını büyütmeye devam ederken, BLACKPINK ile ortaklık, katılan herkes için kazançlı olabilir. Ne yazık ki, BLACKPINK işbirliğinin ne zaman gerçekleşeceği ve neleri içerebileceği konusunda hiçbir haber yok.

Kaynak; GGRecon

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments