1. Anasayfa
  2. PUBG

Red Bull M.E.O.PUBG Mobile’da Final Zamanı

Red Bull M.E.O.PUBG Mobile’da Final Zamanı
0



Dünyanın en rekabetçi mobil oyun turnuvalarından Red Bull M.E.O. dördüncü sezon heyecanı Türkiye’yi sardı. Üçüncü sezon dünya finalinin Türkiye’de gerçekleştirildiği Red Bull M.E.O.’da bu sene oyuncular, PUBG Mobile ve Wild Rift’te oyunun dengelerini değiştirmek ve en iyi olduğunu kanıtlamak için kozlarını paylaşıyor. Red Bull M.E.O.’nun PUBG Mobile ayağında ise 4-5 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen Play-Off turuyla birlikte Türkiye finali şekillendi. Heyecan dolu iki gün sonunda turu geçen 10 takım, turnuvaya davet edilen profesyonel takımların yanında yer alarak 8Ocak’ta gerçekleştirilecek Türkiye Finali’ne isimlerini yazdırmayı başardı. Finalinde muhteşem bir espor kapışması izlettirecek turnuva Red Bull Türkiye Twitch kanalından canlı yayınlanacak. 8 Ocak Cumartesi 18.00’da başlayacak yayına twitch.tv/redbulltr kanalından, Red Bull M.E.O. ile ilgili ayrıntılı bilgiye ise redbull.com/meo adresinden ulaşılabiliyor.

PUBG Mobile

Dünyanın en rekabetçi mobil oyun turnuvalarından Red Bull M.E.O. dördüncü sezon heyecanı Türkiye’yi sardı. Üçüncü sezon dünya finalinin Türkiye’de gerçekleştirildiği Red Bull M.E.O.’da oyuncular bu sene PUBG Mobile ve League of Legends: Wild Rift oyunlarında kozlarını paylaşıyor. Dev turnuvada heyecan PUBG Mobile oyununda devam ederken, 4-5 Ocak tarihlerindeki Play-Off mücadeleleriyle birlikte Türkiye Finali’ne ismini yazdıran takımlar belli oldu.

Red Bull M.E.O.PUBG Mobile Dev final 8 Ocak’ta canlı yayınlanacak

Ülkenin dört bir yanından turnuvaya katılanlar arasından sıyrılarak Play-Off turuna çıkmayı başaranlar kıran kırana geçen mücadelelere imza attı. 10 takım bu heyecan dolu maçların ardındanPlay-Off turunu geçerekadlarını finale yazdırmayı başardı.

Profesyonel espor takımları;

Futbolist,

Papara SuperMassive Blaze,

Beşiktaş Esports,

fastPay Wildcats,

S2G Esports

ve Fire Flux Esports ise davet usulüyle bu büyük finale katılarak finalin heyecanını daha da yükseltecek. Red Bull M.E.O PUBG Mobile’ın finali ise 8 Ocak tarihinde çevrim içi olarak gerçekleşecek. Red Bull Türkiye Twitch kanalından 18.00’dan itibaren canlı yayınlanacak turnuva twitch.tv/redbulltr adresinden izlenebilir. Red Bull M.E.O. ile ilgili ayrıntılı bilgiye ise redbull.com/meo adresinden ulaşılabiliyor.

Red Bull M.E.O Wild Rift’te şampiyon belli oldu

Red Bull M.E.O’da oyuncular PUBG Mobile ve Wild Rift’te oyunun dengelerini değiştirmek ve en iyi olduğunu kanıtlamak için kozlarını paylaşırken, Wild Rift ayağında Türkiye Şampiyonu17 Aralık Cuma günü kupaya uzandı. Kıran kırana geçen mücadelelerde rakiplerine şans tanımayan Papara SuperMassive Blaze takımı Türkiye’nin en iyisi olurken fastPay WildCats ikinci, Futbolist takımı da üçüncü olmayı başardı.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments