1. Anasayfa
  2. VALORANT

RGX 11z Pro Silahlarının 5. Seviyesi Devre Dışı Bırakıldı

RGX 11z Pro Silahlarının 5. Seviyesi Devre Dışı Bırakıldı
0

Valorant’ın en son çıkan silah kaplama seti RGX 11z Pro, çıktığından günden beri oyuncular tarafından tepki görmeye başladı. Silahın kaybetme garantili olduğunu düşünen oyuncular, oyun içi FPS düşüşü yaşadıklarını dile getirdi. Bu nedenle de Riot, Premium klasmanında olan skin paketinin 5. seviye “Ölüm Sayacı” geliştirmesini geçici bir süreliğine devre dışı bıraktı.

Oyun ekipmanlarından ilham alınarak hazırlanan RGX 11z, Valorant koleksiyonuna katılan en yeni set. Daha önceki setlerden farklı olarak setteki silahlar, 5 yükseltme seviyesine sahip, (5. seviye öldürme sayacı) ve incelendiğinde renk değiştiriyor.

Ancak 3.07 yaması ile gelen set, oyun içerisinde birçok soruna yol açtı ve topluluk tarafından “pay to lose” (kaybetmek için para vermek) damgası yedi. Birçok oyuncu, oyun içerisinde ani FPS düşüşü yaşıyor. Kuzey Amerika’nın en başarılı takımı Sentinels oyuncusu Shahzeeb “ShahZaM” Khan, yeni Vandal’ı oynarken normalde aldığından 100 FPS düşük aldığını dile getirdi. Ayrıca geçtiğimiz günlerde yayınında seti deneyen Tarik “tarik” Çelik de aynı problemden yakındı.

Valorant geliştiricilerinden Riot_Preeti, Reddit üzerinden yaptığı açıklamada sorunun farkında olduklarını, ve düzeltmek için araştırma yaptıklarını dile getirdi.

Comment
by from discussion
inVALORANT

Merhaba! Bu sorundan haberdarız. Pasifik saati ile Çarşamba gecesinden (kaplama setinin yayınlanmasından birkaç saat sonra) beri bu konuyu araştırıyoruz. Evet, silah satışa sunulmadan performans testlerini yapmıştık ancak bu sorun gözümüzden kaçmış. Bunun için üzgünüz, umarız bu sorunu düzeltmeye çalışacağımız konusunda bize güvenirsiniz.

Şu anda durumun ciddiyeti hakkında birkaç araştırma yapıyoruz. Buna göre sorunun hızlıca düzeltebileceğimiz bir şey olup olmadığına ya da ileriki yamada bir güncelleme ile giderilmesi gerektiğine dair bir karar vereceğiz. Kararımızı size duyurduğumuzdan emin olacağız, en azından ben Reddit üzerinden sizi güncelleyeceğim.

Preeti’nin açıklamasının ardından Valorant resmi Twitter hesabından da konu ile ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada silahın 5. seviye yükseltmesi ve renk varyantlarının satışının bir süreliğine durdurulduğu öylendi.

Sorunu düzeltmeye çalıştıklarının altını çizen Riot’tan henüz bir güncelleme gelmedi. Oyuncuların sorunun giderilmesi için 19 Ekim’deki yamayı beklemesi gerekebilir.

Sorun ile ilgili gelişmeler yaşandıkça haber güncellenecektir.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments