1. Anasayfa
  2. Espor

S1mple Farkında Olmadan Vac Banlı Bir Hesaba Giriş Yaptı

S1mple Farkında Olmadan Vac Banlı Bir Hesaba Giriş Yaptı
s1mple Profesyonel CS:GO
0

Rekabetçi CS:GO sahnesinde 2020 sezonunun sonuna gelmişken oyuncular, 2021 sezonunun başlangıcını beklemek üzere bir ara verme sürecine girdiler. Bu, tüm oyunculara aileleriyle vakit geçirmelerine, güzel bir tatilin tadını çıkarmalarına veya Oleksandr ” s1mple” Kostyliev’in planladığı gibi bazı arkadaşlarıyla birlikte zaten çok iyi oldukları oyunu oynamak için biraz zaman tanıdı.

Bu reklam alanını aktif et!
https://esporgazetesi.com/2020-yili-csgoda-neler-yasandi/

Oleksandr “s1mple” Kostyliev tartışmasız tüm zamanların en büyük CSGO oyuncularından biridir, ancak yıldız oyuncu CS:GO’da VAC yasağı olan bir Steam hesabına farkında olmadan giriş yaptıktan sonra kendisini birtakım sorunların ortasında buldu.

Na’Vi ‘nin 23 yaşındaki ünlü AWP oyuncusunun iddiasına göre, s1mple bu talihsiz olay gerçekleştiğinde arkadaşlarıyla oynamak için gümüş dereceli bir CS:GO hesabı aramaktaydı.

S1mple, Resmi Turnuvalardan Men Edilmekten Endişe Duyuyor

S1mple bu talihsiz olayla ilgili hayranlarını bilgilendirmek için Twitter’a başvurdu. Ayrıca resmi turnuvalardan men edilmekten duyduğu endişeyi de dile getirdi.

“Bir arkadaşımdan birlikte oynamak için sadece rastgele gümüş dereceli bir hesap bulmasını istedim, hesaba girdiğimde CS:GO’dan kaynaklanmış bir VAC BAN ile karşılaştım. Umarım beni banlamazlar.”

Hayranlarının birinden gelen “Neden seni banlasınlar ki ? Senin hesabın değil.” sorusuna ithafen s1mple, “Bence banlamayacaklar çünkü CS:GO’ya giriş yapmadım ve alelacele hesaptan çıktım.” şeklinde cevap verdi.

Ekran Alintisi

Aslında buraya kadar sizlerin de zihninde “Neden banlansın ki ?” şeklinde sorular yankılanmış olabilir. Yukarıda bahsedilen olay, dünyanın en iyi CS:GO oyuncularından biri olan s1mple için kesinlikle kariyerinde bir olumsuzluğa ya da orijinal hesabının askıya alınmasına yol açmayacaktır. Ancak aslında S1mple’ın şakasının arkasında acı bir geçek olduğu için kesinlikle hafife alınmaması gerekilen bir konudur.

Elias “Jamppi” Olkkonen ve Vinicius “vsm” Moreira gibi oyuncular, önceki hesaplarındaki VAC yasağı nedeniyle şu anda Valve sponsorluğundaki CS: GO turnuvalarından ömür boyu yasakla karşı karşıya olan iki yetenekli profesyonel. Hatta Jamppi, Valve’a karşı bir dava açarak konuyu mahkemeye bile taşıdı ancak şu anda işler onun için pek iyi gitmiyor.

https://esporgazetesi.com/jamppinin-vac-yasaginin-kaldirilma-talebi-reddedildi/

S1mple son iki yılda toplam dört kez Twitch platformundan ban yedi. Bu nedenle kendisi de aslında ban çekicinin tadına pek çok kez kez bakmış bir oyuncudur. Yasaklamaların hepsi yaklaşık bir hafta sürmesine rağmen oyuncu bu tür yasaklamalara oldukça meyilli bir profil çizmektedir ve bazen bu yasaklamaların arkasındaki sebebi bile bilmediğini dile getirmiştir.

Aynı zamanda, yetenekli AWP oyuncusu güzel geçen bir 2020 yılının ardından Na’Vi ile olan sözleşmesini 2022 yılına kadar uzattı. Bakalım bu yıl kendisinden neler izleyeceğiz.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments