1. Anasayfa
  2. VALORANT

Sage’in Duvarında Hata Bulundu

Sage’in Duvarında Hata Bulundu
0

Gözcü rolündeki Sage, VALORANT’ın en etkili ajanlardan biri. Sadece takım arkadaşlarını iyileştirip diriltmekle kalmayan Sage, aynı zamanda Bariyer Küresi ile düşmanların önüne duvar çekerek bomba alanlarına girişi de engelliyor.

Normalde oldukça zor kırılan Sage duvarı, sadece silahlar aracılığı ile parçalanabiliyor. Ancak oyun içerisinde bulunan yeni bir hata nedeni ile oyuncular sadece duvara doğru yürüyerek kırılmasına neden olabiliyorlar. Ancak henüz hatanın tam olarak hangi durumda gerçekleştiği bilinmiyor.

VALORANT’taki Sage Duvarı Hatası

G2 altında içerik üreticiliği yapan Twitch yayıncısı Jakub “Lothar” Szygulski, hataya dikkat çekmek için bir klip paylaştı. Henüz neye göre duvarın kırıldığını anlayamayan Lothar, klipteki durumda hiçbir mermi harcamadan sadece W tuşuna basarak duvarı kırabildiğini söyledi.

Bu hata, oyuna çok zarar verecek bir hata gibi görünüyor ancak Lothar’a göre her Sage duvarı için geçerli olan bir hata değil. Duvarın kurulma açısına ve yerine bağlı olarak ortaya çıkan bir hata.

“Tekrarlayabildiğiniz takdirde kullanabileceğiniz bir Sage duvarı hatası var. Hatanın yaşanması için henüz tutarlı bir yol bulamadım. Duvara doğru bastırarak bir kısmını kırabilirsiniz. Bu hataya bana gösterdiği için FORHONOR’a teşekkürler!”

Yayıncının belirttiği gibi, hataya neyin neden olduğu tam olarak belli değil. Haritanın kenarına dayanan ve hiçbir yere değmeyen kısımlar klipte yürüme ile kırılabiliyor.

Kesin bir şey olmasa da, bu duvar hatası, ana ajanı Sage olan oyuncular ve hatta Sage’in haritayı bölme ve düşmanları engelleme yeteneğine dayanan takımlar için ciddi bir sorun olabilir.

3.08 yamasında Bariyer Küresi’nden bahsedilmiş olsa da bu hata ile ilgili birşeye değinilmemişti. Henüz Riot’un hatanın farkında olup olmadığı da bilinmiyor, ancak kısa süre içerisinde hatayı inceleyecekleri kesin gibi görünüyor.

(3.08 Yaması‘ndaki Bariyer Küresi ile ilgili kısım: Bariyer Küresi kırıldığında meydana gelebilen kasma sorunu düzeltildi).

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments