1. Anasayfa
  2. Espor

MAD Lions’un Kurucusu, Carzzy’i Ağır Eleştirdi!

MAD Lions’un Kurucusu, Carzzy’i Ağır Eleştirdi!
0

LEC takımlarından MAD Lions’un kurucusu Revenant, takımın nişancısı Carzzy’i Twitter’dan ağır eleştirdi.

Worlds 2021‘in çeyrek finallerinde DWG KIA’ya 3-0 kaybedip turnuvadan elenen MAD Lions, takımın kurucusu tarafından bir takım eleştirilere maruz kaldı. Takımın kurucusu Revenant, Twitter’dan attığı Tweet ile Kaiser ve Elyoya’nın tüm takımı sırtladığını, Carzzy’in ise hâlâ bu seviyeye gelmediğini, ona kalsa as takımda Flakked’i oynatacağını söyledi. Yaptığı yayında Carzzy’in iyi durumda olduğunu düşünmediğini ve şu anda bir seviyesinin olmadığını söyledi. Ayrıca kendisinin takımın sahibi olduğunu ve istediğini söyleyebileceğini ifade etti.

MAD Lions
Tweet silindi.

Bu Tweet’in ardından Carzzy, tepkisini aşağıdaki Tweet ile dile getirdi.

Espor topluluğundan aldığı ağır tepkilerden sonra Tweet’ini silen Revenant, Carzzy’den özür dilediğini açıklayan bir Tweet daha yayınladı ve eski Tweet’ini kaldırdı. Daha sonra bir Tweet daha atan carzzy, aşağıdaki açıklamayı yaptı.

Arkadaşlar çok kızmayın. Oyun hakkında en ufak fikri bile olmayan birisinin ne dediği önemli değil. Revenant gibi birisi böyle bir şey söylediği için üzülmeyeceğim. Sadece mutlu kal. Başkalarının seni üzmesine izin verme.

Carzzy’in Tweet’i.

Bu olayın ardından MAD Lions’un Kurucusu Revenant, Carzzy’den özür diledi ve ilk Tweet’ini sildi.

LEC sunucularından Laure, LCS sunucularından Barento, TCL sunucularından Hetze gibi isimler de Carzzy’e Twitter üzerinden destek verdiler.

Kuruluşunun ikinci senesinde 2 kez LEC şampiyonu olan, 1 kez MSI çeyrek finaline ve 1 kez Worlds çeyrek finaline giden oyuncuyu ağır eleştiren Revenant’a bir cevap da MAD Lions’tan geldi. Twitter üzerinden açıklama yapan MAD Lions, Revenant’ın “bir içerik üreticisi” olduğunu, “sahiplik grubunun veya yönetimin parçası olmadığını ve MAD Lions veya Aşırı Aktif Medya adına konuşmadığını söyledi.

Henüz MAD Lions ile sözleşme yenilemeyen Carzzy’in, transfer yasağının kalmasıyla takımdan ayrılacağı düşünülüyor. İki kez üst üste LEC şampiyonu olan Carzzy’in transfer söylentilerinin arasında G2 Esports ‘a transfer olacağı da yer alıyor.

Yapıyoruz bu işi. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments