1. Anasayfa
  2. Espor

Şampiyon Beşiktaş Esports Avrupa’ya Kanat Çırpıyor

Şampiyon Beşiktaş Esports Avrupa’ya Kanat Çırpıyor
0

Geçtiğimiz sezon @tefligi‘nde şampiyonluğa uzanan Şampiyon Beşiktaş Esports FIFA Pro Clubs Takımı, yeni sezonda Avrupa’nın en büyüğü olabilmek için @OfficialVPG Esports Premier’de savaşacak.

TEF Ligi

Türkiye’nin Profesyonel Espor Futbol Ligi: Pro Clubs 22 oyuncunun birlikte mücadele ettiği online bir moddur. Kısaca sahadaki her futbolcuyu farklı bir insan yönetir. Takım oyuncuları maç öncesinde kendi lobilerinde buluşur ve maç saatinde rakibe davet atarak maça bağlanırlar.

Türkiye Espor Futbol Ligi Antalyaspor, Beşiktaş Esports, Bursaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Çaykur Rizespor, Gençlerbirliği, Giresunspor, Hatayspor, Kayserispor, Kocaelispor, MKE Ankaragücü, Sakaryaspor, Trabzonspor ve Yılport Samsunspor gibi profesyonel futbol kulüplerinin espor takımlarını bünyesinde bulundurur. Bu takımlar PS4 platformunda EA Sports FIFA oyunu içerisinde bulunan Pro Clubs kategorisinde mücadele eder.
Tüm maçlarımız canlı olarak yayınlandığı TEF liginde, maçları TEF liginin sosyal medya hesapları üzerinden takip edebilirsiniz.

Son Şampiyon Beşiktaş Esports

sampiyonfifa20s2

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments