1. Anasayfa
  2. LoL

Sana Özel Mağaza ve MSI 2021 Görevleri Şu An Aktif

Sana Özel Mağaza ve MSI 2021 Görevleri Şu An Aktif
jax lol msi
0
League of Legends için bugün yeniliklerle dolu bir gün oluyor. İşte detaylar:

Sana Özel Mağaza

Belirli aralıklarla önce PBE Serverine gelen ve ardından bütün serverlere gelen Sana Özel Mağaza şu an Türkiye serverinde aktif durumda. Tekliflere ise 31 Mayıs günü saat 19.00‘a kadar ulaşabiliyor olacaksınız. Size özel gelen indirim teklifinde ki kostümün şampiyonuna sahip değilseniz teklifler şampiyonları da içermektedir.

Genellikle daha çok oynadığınız şampiyonlarda indirimler sunan bu mağazada gözünüze kestirdiğiniz kostümü almak için aşağı yukarı 1 ay zamanınız var.

League of Legends 30.04.2021 05 30 46 2

MSI 2021 Görevleri

Yalnızca 1 hafta sonra başlayacak MSI 2021 için ilk görevler geldi bile! Yeni görevlerimiz MSI 2021 teması altında karşımıza çıkıyor ve bu efsanevi serüveni bizler için süslüyor. League of Legends, Ana Sayfasında yerini alan MSI 2021 sekmesinde de birçok detaya ulaşabiliyoruz. MSI fikstürü, turnuva programı, güncel tweetler, DWG kostümleri ve daha birçok detay karşımıza çıkıyor burada.

MSI 2021’in ilk görevlerine dönecek olursak, ilk görevimiz Geldim, Gördüm, Yendim. Bu görevi gerçekleştirmek için 25 dakikadan daha kısa sürede biten bir oyun kazanmak ya da 3 oyun oynamak yeterli. Tabi ki sadece eşleştirmeli oyunlarda geçerli. Bu görevimizin ödülü ise 500 Mavi Öz.

Turnuvaların bir diğer klasik görevi ise yine karşımızda, izleme görevleri. İlk izleme görevimiz, MSI’ı İzle (1/3). Lolespor.com üstünden bir MSI maçı izlediğiniz takdirde ödülünüz yine bir 500 Mavi Öz olacak.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments