1. Anasayfa
  2. CS:GO

Astralis, Esportal ile ortak anlaşma sağladı!

Astralis, Esportal ile  ortak anlaşma sağladı!
0

Danimarkalı espor kuruluşu Astralis Group, CS:GO eşleştirme platformu Esportal ile ortaklığını duyurdu.

Anlaşma; Astralis’in, Esportal’da düzenli olarak CS:GO turnuvalarına ev sahipliği yapmasını sağlayacak. Dahası, platform kullanıcıları Astralis ile halka açık sunucularında oynayabilecek ve Astralis liderlik tablosuna katılabilecek. Ayrıca CS:GO kaplamaları, premium Esportal üyeliği ve Astralis sporcularına karşı oynama şansı kazanabilecekler.

“Esportal Harika Bir Ortak”

Astralis Ticari Direktörü Kasper Sindt açıklaması şu şekilde oldu: Bir startup’tan harika bir platforma doğru olgunlaşan Esportal’ı birkaç yıldır takip ediyoruz. Astralis’in ana hedeflerinden biri yerel CS:GO topluluğunu desteklemektir ve Esportal’da bu açıdan harika bir ortak bulduğumuza inanıyoruz. CS:GO’yu eğlenceli ve ilgi çekici yapan yerel toplumdaki gücün aynı değer ve inançları paylaşıyoruz ve sahne için aha iyi koşulların nihayetinde herkese fayda sağlayacağına inanıyoruz.

Anlaşma, haftalık olarak platformda oynayacak olan Astralis’in ana ve yetenekli CS:GO takımlarını içeriyor. Anlaşmanın mali detayları ve ortaklığın süresi ise açıklanmadı.Bu iş birliği, her iki tarafın da Danimarka’daki CS:GO topluluğunu destekleme ve geliştirme konusundaki ilgisini ortaya koyuyor. Bu hamle, Esportal tarafından bariz bir seçimdi, Astralis için ise Danimarka pazarındaki konumunu güçlendirmenin yeni bir yoluydu.



İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments