1. Anasayfa
  2. CS:GO

Sangal’ın ESEA Premier Ligde Kalması için Son Şansı

Sangal’ın ESEA Premier Ligde Kalması için Son Şansı
0

Bildiğimiz üzere temsilcimiz Sangal Esports ESEA Premier ‘de (MDL) mücadele ediyor. ESEA Premier 36.sezonu kendi grubunda 7.sırada bitiren temsilcimiz ligden düşmemek için MDL 36.sezon Küme düşmeme maçlarına çıkmak zorunda kaldı.

MDL RELEGATION TAKIMLARI:

takimlar

Bu süreçte ilk maçını eskiden BIG takımının awper rolünde oynayan Smooyalı Movistar Ridersla yaptı. Temsilcimiz bu maçı 1-2’lik skorla kaybederek kaybedenler 1. roundunda devam edicek. Bundan sonraki maçını Blink x Fate ekiplerinin kaybedeniyle yapacak. Bu maçı kazandığında ise kaybedenler yarıfinaline çıkacak.

Sangal X Movistar Riders maç istatistikleri:

SANGAL 1 – 2 MOVISTAR RIDERS

5 1
4

**Relegationın bracket mantığı ise şu şekilde işliyor:

4 Takım MDL 36.Sezondan diğer 4 takım ise Advanced liginden bu 8 takım aralarındaki maçlarda ilk turda yenilirlerse kaybedenler 1.round da devam edecekler. Bu maçı yendikleri takdirde ise kaybedenler yarı finaline çıkabilecekler. Eğer ki ilk maçı yenip ikinci maçta yenilirlerse direkt olarak kaybedenler yarı finalinde mücadelesine devam edecekler. Sonda kalan 4 maçta yarıfinallerin galipleri MDL 37.Sezonda oynamaya hak kazanmış oluyor.

3

Temsilcimiz Sangal Esports’a bu mücadelelerinde başarılar diliyoruz. Umarız ki onları ileride devler sahnesinde yani ESL Pro League’de görebiliriz :).

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments