1. Anasayfa
  2. VALORANT

VCT Türkiye 2.Aşama Challengers 2 Günün Sonuçları

VCT Türkiye 2.Aşama Challengers 2 Günün Sonuçları
0

VCT Türkiye 2.Aşama mücadeleleri son hızıyla devam ederken bugün oynanan son maçlarla çeyrek finaller bitti. Masters 2 İzlanda elemelerine katılmak için takımların bu son şansı olacak. Challengers 1 mücadelelerinde final oynayan Futbolist ve Oxygen Esports ise EMEA finallerine katılmayı garantilemiş durumda. Bugün oynanan maçların sonuçları ise şöyle:

Anatolia Esports 2 – 0 Cyber Skull Esports

Cyber Skull, VCT mücadeleleriyle beraber adından söz ettiren takımlardan biri olmuştu. Bu maçtan önce de CSE rakibine oranla daha önde gözüküyordu. Fakat işler CSE’nin istediği gibi olmadı. AES, Volkan “sociablEE” Yonal’ performansının öne çıktığı maçta kazanmasını bildi. İlk harita olan Haven haritasını 13-10, Bind haritasını da 13-9 kazanan AES, adını yarı finale yazdırdı. AES yarı finalde Rare Esports ile karşılaşacak.

Rare Esports 2 – 0 Orgless5

Rare Esports maça rakibine karşı favori olarak çıktı. İki haritayı da zorlanmadan kapatan Rare, yarı finale adını yazdırdı. Haven ve Bind haritalarının oynandığı maçta iki haritayı da Rare 13-7 ile geçti. Rare Esports’un yarı finalde rakibi ise Anatolia Esports.

VCT Türkiye 2.Aşama Challengers 2 Yarı finalde BBL Esports – OtherSide ve Anatolia Esports – Rare Esports mücadelelerini izleyeceğiz. Yarı finale adını yazdıran bu 4 takım ise 2.500 €’luk ödülü garantilemiş oldu.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments