1. Anasayfa
  2. LoL

2021 Kış Mevsimi Finali

2021 Kış Mevsimi Finali
0

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi Şampiyonu yarın oynanacak final karşılaşması ile belli olacak. Kış Mevsimi Finali’nde ikinci kez karşı karşıya gelen fastPay Wildcats ve 1907 Fenerbahçe Espor takımlarının final yolculuklarına gelin birlikte göz atalım.

Boğalarda Hedef 3’te 3!

Yeni sezona #nextgen sloganıyla başlayan 1907 Fenerbahçe Espor, kadrosunu ve teknik ekibini genç isimlerle yenileyerek yola devam etme kararı aldı. Başlarda istenileni veremeyen takım iyi bir lig aşaması geçiremeyince de tepkilerin odağı haline geldi. Playofflara kalmayı da lig aşamasının son maçında Beşiktaş Esports‘u yenerek başaran takım, Kış Mevsimi finallerinde oynamaya hak kazandı. Playoff aşamasının ilk maçında NASR Esports‘u 3-2 geçerek yarı finale yükseldi. Yarı finalde ise lig aşamasını lider bitiren Papara SuperMassive ile eşleşen 1907 Fenerbahçe Espor, serinin favorisi olarak görülmüyordu. Yarı final aşamasında eleneceği düşünülen takım, 2-0 geriye düştüğü 5 maçlık seride inanılmaz bir geri dönüş sergileyerek, maçı 3-2 kazandı ve finale yükseldi. 2019 ve 2020 yıllarında Kış Mevsimi Şampiyonu olan Boğaların şimdiki hedefi ise yeni, genç ve dinamik kadrosuyla 2021 Kış Mevsimi Şampiyonu olup 3’te 3 yapmak ve adını MSI 2021‘e yazdırmak!

1907 Fenerbahçe Espor‘un güncel kadrosu:

İsimRol
Onurcan “Oncan” AtakÜst Koridor
Yiğit “Lenom” KantarÜst Koridor
Taha “Elramir” YurdagüvenOrmancı
Onurcan “stillnumb” BaşkurtOrta Koridor
Hasan “Neramin” SamarsınNişancı
Ozan “Sparz” Samican ÖzbayDestek
Adnan “Coach IRL” ŞengülKoç

Wildcats Bu Sefer Şampiyonluk İstiyor!

Screenshot 2

Tam 3 yıl önce bugün HWA Gaming‘in isim ve yapılanma değişikliği ile espor sahnesine adını yazdıran İstanbul Wildcats (fastPay Wildcats), kurulduğu günden bu yana adından söz ettiren bir takım olmayı başardı. Başarılı kadrolar kurmayı başaran ekip bu sezon çok iyi bir performans sergiledi. Lig aşamasını ikinci sırada bitirerek playofflara kalan fastPay Wildcats, doğrudan yarı finale katılan iki takımdan biri oldu. Yarı final maçında Galatasaray Espor‘la karşılaşan ekip, heyecan dolu bir seriden ve aynı zamanda 2-0 geriye düştüğü karşılaşmadan bir geri dönüşle 3-2 galip ayrılmayı başardı. Böylelikle 2020 Kış Mevsimi Finali’ndeki rakibi 1907 Fenerbahçe Espor‘un tekrardan rakibi olmayı başardı. Geçtiğimiz yılın rövanşını almak isteyen fastPay Wildcats, aynı zamanda isim değişikliğinden bu yana ilk şampiyonluklarını alıp MSI 2021‘deki temsilcimiz olmak istiyor.

fastPay Wildcats‘in güncel kadrosu:

İsimRol
Soner “StarScreen” KayaÜst Koridor
Hakan “Ferret” Mert ÇakmakOrmancı
Tolga “Serin” ÖlmezOrta Koridor
Anıl “HolyPhoenix” IşıkNişancı
Berk “Farfetch” BadurDestek
Barış “Robogod” Mete SevinçKoç

Yarın saat 14:00’da oynanacak olan fastPay Wildcats1907 Fenerbahçe Espor; maçı için her iki takıma da Espor Gazetesi ailesi olarak başarılar diliyoruz.

İlginizi Çekebilir
galakticos-1
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments