1. Anasayfa
  2. Espor

GorillA Profesyonel League of Legends Arenasından Emekli Oldu

GorillA Profesyonel League of Legends Arenasından Emekli Oldu
GorillA
0

LCK’nin tanınan yüzü olan destek oyuncusu Kang “GorillA” Beom-hyun profesyonel League of Legends sahnesinden emekli oldu. Emekliliğini gece yarısı Twitter’dan duyurdu.

2015’te KOO Tigers, 2016’da ROX Tigers ve 2017’de Longzhu’daki performansıyla tanınan GorillA ve ADC rolünü üstlenen Kim “PraY” Jong-in olağanüstü bir alt koridor ikilisiydi. KOO Tigers döneminde 2015 Dünya Şampiyonası büyük finalinde SK Telecom T1′e karşı yenilerek şampiyonayı ikincilikle bitirmişti. Ertesi yıl ROX Tigers bünyesinde geçirdiği Worlds 2016 yarı finalinde tekrar SK Telecom T1 karşısındaki tarihi seriyi 3-2 kaybederek turnuvaya veda etmişti.

Longzhu takımı ile 2017 yılında MSI Finallerine kadar gelmeyi başaran başarılı destek oyuncusu GorillA, finallerde Uzi önderliğindeki Royal Never Give Up karşısında 3-1 yenilerek uluslararası arenadaki şampiyonluk hedefine yine ulaşamadı.

Aynı yıl Longzhu ile Worlds şampiyonalarına katılmaya hak kazanan GorillA ve ekibi, çeyrek finallere kadar çıkmayı başarmış ancak finallerde SK Telecom 1’i yenerek dönemin Worlds Şampiyonluğunu ilan edecek olan Samsung Galaxy tarafından 3-0 yenilerek elenmişti.

Hem Korece hem de İngilizce bilen GorillA ‘nın, hayranlarına özel bir mesaj bıraktı.

“Bir oyuncu olarak her şeyimi vermiştim. Bununla birlikte, bu süreçte bir kişi olarak kendime – Kang Beom-Hyun olarak kendime karşı ihmalkar mıydım?

2013’teki ilk çıkışından bu yana yolculuğunu derinlemesine düşündü ve hayranlarına yıllar boyunca kendisine karşı yoğun destekleri için teşekkür etti. Her zaman profesyonel bir oyuncu olarak her şeyini vermesine rağmen bu yıl istediği sonuçlara ulaşamadığını itiraf etti. Aynı zamanda bir kişi olarak kendini ihmal ettiğini de fark ettiğini belirtti.

“Bu süreçte kendime karşı ihmalkâr mıydım merak ediyorum – Kang Beom-Hyun olarak kendim… Profesyonel bir oyuncu olarak son anımda ve bir erkek olarak ilk anımda benimle olduğun için minnettarım. Kang Beom-hyun. “

https://esporgazetesi.com/lol-guncel-transfer-ve-kadrolar-4-aralik-8-aralik/
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments