1. Anasayfa
  2. VALORANT

Evil Geniuses Yeni Kadrosunu Duyurdu!

Evil Geniuses Yeni Kadrosunu Duyurdu!
0

Evil Geniuses’ın bugün yaptığı açıklamaya göre organizasyon, Valorant takımını VCT Kuzey Amerika Üçüncü Aşama öncesinde elden geçirdi. EG, Christine “potter” Chi ve Nolan “Temperature” Pepper ile oynamak üzere Daniel “roca” Gustaferri (düellocu), Brandon “Branted” Ballard (değişken) ve Mike “Pho” Panza (kontrol uzmanı/esnek) olmak üzere üç yeni erkek oyuncu getirdi.

Bu değişiklikler ile birlikte, Kuzey Amerika takımı, organizasyonun Ocak ayında Riot Games’in Valorant ile FPS rekabet ortamına girmesinden bu yana EG VALORANT ekibinin bir parçası olan Aleksandar Hinojosa, Claudia “Clawdia” Che ve Ronan “Osias” Javelona ile yollarını ayırdı. Karma cinsiyet takımda Clawdia’nın ayrılması ile kalan tek kadın oyuncu potter oldu.

Takımın genel menejeri Andrew Barton resmi bir duyuruda, “Ekibimizin VCT’nin ilk iki aşamasındaki performansına dayanarak, EG’de beklenen başarı düzeyine doğru ilerlemek için değişikliklerin gerekli olduğunu hissettik” dedi. “İlk Valorant kadromuzun üyeleri olarak Aleksandar, Clawdia ve Osias’a, bağlılıkları ve sıkı çalışmaları nedeniyle her zaman minnettar olacağız”.

“Önemli araştırma, deneme ve testlerden sonra, gelişen Valorant metasına uyum sağlayabilecek bir ekip oluşturduğumuza inanıyoruz. Hayranlara en yeni Evil Geniuses’ı tanıtmaktan ve takımın VCT’de rekabet ettiğini görmekten heyecan duyuyoruz.”

Yeni EG kadrosu, Nerd Street Gamers Yaz Şampiyonası Haziran elemelerinde henüz yenilgi almadan başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Takımın performansını, önümüzdeki hafta sonu VCT 3. Aşama açık elemelerinde de göreceğiz!

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments