1. Anasayfa
  2. Diğer

Solitairica Epic Games’te Ücretsiz Oldu

Solitairica Epic Games’te Ücretsiz Oldu
0

Uzun zamandır her hafta verdiği ücretsiz oyunlarla sevenlerine jestler yapan Epic Games, 17 Aralık’tan itibaren her gün toplam 15 oyunu yeni yıla girişimize özel ücretsiz dağıtacağını açıklamıştı. Bugünkü ücretsiz oyunumuz Solitairica. Oyunun steamdaki fiyatını merak edenler için oyun tamı tamına 18.00 TL. Şu andan itibaren oyunu, ücretsiz olarak Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Epic Games kütüphanesine oyunu ücretsiz olarak nasıl ekleyeceğinizi bilmiyorsanız buradan veya haberimizin sonundan daha önce resimli olarak anlamış olduğumuz makalemize göz atabilirsiniz.

Solitairica Ne Zamana Kadar Ücretsiz Olarak Kalacak?

Epic Games tarafından ücretsiz olarak sunulan Solitairica29 Aralık 2020 tarihinden itibaren 1 gün boyunca ücretsiz olarak kütüphanelere eklenebilecek. Bir kez kütüphanenize eklenen Solitairica, ömür boyu sizin olacak.

Fakat oyunun kütüphaneye ömür boyu eklenebilmesi bu oyunun süresiz olarak ücretsiz kalacağı anlamına gelmiyor. Oyunu süresiz olarak kütüphanenize eklenmesini istiyorsanız 24 saatiniz var. Bu süre zarfında yarın saat 19.00’a kadar Solitairica‘i kütüphanenize eklemelisiniz.

Oyunu oynayanlar tarafından yapılan yorumlar neler

Steam Kullanıcısı Roquentin’in oyun hakkındaki yorumu:

Righteous Hammer Games tarafından geliştirilen Solitairica, adından da anlaşılacağı üzere bir kart oyunu olarak yayınlandı. RPG ögelerini klasik kart oyunuyla başarılı bir şekilde harmanlamış olan Solitairica, bildiğimiz kart oyunlarıyla karşılaştırıldığında oyunculara daha zengin bir içerik sunuyor.

Solitaire dediğimizde de aklımıza ilk olarak kart oyunu, dolaylı olarak da devlet memurları geliyor. O yüzden baştan söylemek gerekirse Solitairica, devlet memurlarının etkin çalışma saatlerini yarı yarıya düşürme potansiyeline sahip bir oyun.

Oynanış olarak basit, ancak bir o kadar mücadeleci bir yapım olan Solitairica’da amacımız Emperor Stuck’ı bozguna uğratmak. Fakat bu sanıldığı kadar kolay değil; öncelikle çoğunlukla güç sırasına göre dizilmiş 18 düşmanı sırasıyla yok etmemiz gerekiyor. Eğer bunlardan birine takılırsak baştan başlamak zorunda kalıyoruz.

Solitairica’ya ilk girdiğimizde zorunlu olarak Warrior karakteriyle başlıyoruz. İlerleyen oyunlarda topladığımız parlak küplerle yeni karakter desteleri açabiliyor, bunları geliştirebiliyoruz.

Oyunda; Warrior, Wizard, Rogue, Paladin, Monk, Bard karakterleri mevcut ve her birinin kendine özel yetenekleri bulunuyor. Kartlardan gelen bonuslarla yetenek için gerekli Attack, Defense, Agility ve Willpower barlarındaki puanlarla çeşitli yetenekler kullanıyoruz. Örneğin; belli bir kartı veya kart gruplarını yok etme, numarasını değiştirme, üstündeki büyüleri kaldırma, rakibi sersemletme, yeni kart açma gibi pek çok farklı yetenekler bulunuyor.

Bunun dışında her bölümü geçtiğimizde elde ettiğimiz altınlarla eşya ve yetenek alınabiliyor. Eşyalar da yetenekler kadar çeşitli ve geliştirilebilir olduğundan oyuncuların ilgisini de diri tutuyor. Belli bir yetenek puanını arttırma, düşmanlardan gelen hasarı azaltma, ek can ve zırhla başlama gibi birçok avantaj sağlıyor.

Solitairica’nın grafikleri ise bir kart oyununa göre oldukça başarılı. Ses efektleri de insanı rahatsız etmeyecek düzeyde, ancak oynarken arka planda herhangi bir müzik bulunmaması olumsuz yönlerinden biri.

Özetlersek, Solitairica’nın gayet başarılı bir kart oyunu olduğunu ve benim gibi bu türe gönül verenlerden biriyseniz 5-10 saatinizi zevkle ve hırsla geçirmenize neden olacaktır.

Artılar
+Karakter ve yetenek çeşitliliği
+Zevkli oynanış
+Bir kart oyununa göre iyi grafikler

Eksiler
-Arka plan müziği olmaması
-Kendini tekrar etmesi

Solitairica Sistem Gereksinimleri Neler?

SistemMinimum
İşletim
Sistemi :
Windows Vista SP2
İşlemci :1.8 GHz, Dual Core
Bellek :2 GB RAM
Ekran Kartı:Nvidia 8800, ATI 2900, veya Intel HD4000
DirectX:Sürüm 9.0c
https://esporgazetesi.com/epic-games-ucretsiz-oyun-nasil-alinir-resimli-anlatim/

Bir şeyler yazıyorum.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments