1. Anasayfa
  2. Diğer

Steam Hafta Sonu Fırsatları

Steam Hafta Sonu Fırsatları
0

Milyonlarca oyuncuya sahip Steam Hafta Sonu Fırsatı olarak karşımıza çıkan ve 17 ağustos 20:00’a kadar sürecek olan özel indirimli oyunlara göz atalım.

1.Endless Space® 2 – Digital Deluxe Edition

endless 2
Endless Space 2

Steam hesabı olanlar için beklenen haftasonu indiriminde ki ilk oynumuz Endless Space 2, gizemli bir evrende geçen bir Stratejik Uzay Oyunudur.

Hikayede, ilk olarak hayatlar yükselip alçalan “Sonsuz” olarak bilinen Tanrı benzeri varlıklar tarafından kolonize edilen bir galakside ortaya çıkıyor. Onlardan geriye kalan tek şey mistik kalıntılar, güçlü eserler ve Toz olarak bilinen tuhaf, neredeyse büyülü bir maddelerden oluşuyor.

Endless Space 2, klasik “bir tur daha” formülünü yeni zirvelere taşıyor. Gizemli yıldız sistemlerini keşfedecek, eski ırkların sırlarını keşfedecek, uzak gezegenlerde koloniler inşa edecek, ticaret yollarından yararlanacak, düşünülemez güçte ileri teknolojiler geliştireceksiniz; ve tabii ki anlamak, sarılmak veya fethetmek için yeni yaşam formlarıyla karşılaşın.

Bir lider olarak, kararlarınıza ve çevrelerine dinamik bir şekilde tepki veren, iradelerini siyasi partiler aracılığıyla ifade eden, Senato’nuzun çıkarabileceği yasaları dikte eden nüfusunuzu daha önce hiç olmadığı gibi yönetmelisiniz. Sevilen bir doğal lider mi olacaksınız yoksa nüfusunuzu kendi çıkarınız için mi yönlendireceksiniz?

sistem gereksinimi endless space
/steam.com

Önerilen Fiyat:59,00 TL

İndirimli Fiyat: 14,75 TL

2.Dying Light

dying light
Steam-Dying Light

Milyonlarca oyuncuya sahip Steam Hafta Sonu indiriminde ki ikinici oynumuz Dead Island ve Call of Juarez gibi çok satan oyunların yaratıcılarından. 50’nin üzerinde sektör içi ödülün ve adaylığın sahibi. Oyunun, oynanış anlamındaki değişmez yaklaşımı, birinci şahıs zombi oyunları için yeni bir standart belirledi. Çıkışından yıllar sonra bile yeni içerikler ve ücretsiz topluluk etkinlikleri getirmeyi sürdürüyor.

Zombi virüsüyle tehdit altında olan bir şehirde hayatta kal! Gizli görevinde vermek zorunda kalacağın zor kararın ne olduğunu keşfet. Üstlerine olan sadakatin, hayatta kalanları kurtarma isteğini bastıracak mı? Seçim tamamen senin…

GENİŞ AÇIK DÜNYA

Eşsiz bir atmosferde, şehri benzersiz bir özgürlük ve keyifle keşfet. Tüm binaları görmek ve uzak bölgelere ulaşabilmek için parkur becerilerini kullan.

YARATICI DÖVÜŞLER

Kanlı dövüşlere gir ve düşmanlarınla karşılaşmak için sunulan sonsuz seçenekleri keşfet. Çeşitli silah tipleri ve yeteneklerin yanı sıra çevreyi de kullanarak avantaj kazan.

GECE – GÜNDÜZ DÖNGÜSÜ

Günbatımıyla avcı kimliğinden sıyrılıp avlanan olduğunda, dünyada gerçekleşen keskin değişimi hisset. Yaklaşan tehditle yüzleş veya arkana bakmak için zaman harcamadan kaç!

4 OYUNCULU CO-OP

Diğer oyuncularla güçlerini birleştir, heyecan verici co-op modunda hayatta kalma şansını arttır. Hikâyeyi onlarla tamamla ve düzenli yapılan topluluk mücadelelerinde yerini al.

sistem gereksinimi dying light
Sistem Gereksinimi-Dying Light

Önerilen Fiyat:59,99 TL

İndirimli Fiyat: 20,39 TL

3.Football Manager 2020

Football Manager 2020
Steam-Football Manager 2020

Milyonlarca oyuncuya sahip Steam Hafta Sonu indiriminde ki son oynumuz Yeni sezonda kulübünüzde fikirlerinizle bildiğiniz yoldan ilerleyin. Oyuna yepyeni ve özgün boyutlar kata, menajerleri hem kendi hem de takımlarının kaderleri üzerinde daha fazla sorumluluk almaya teşvik eden yeni özellikler ve oyun kontrolleri sunan FM20’de bütün fikirler önemlidir.

Zirveye nasıl ulaşacağınız size kalmış… Kararları alan sizsiniz, sonuçlarına da hazır olun…

  • Dünya çapında futboldaki en iyi 50 ülkeden biri arasından kulübünüzü seçin
  • 2500 kulüpten biriyle her seviyede başarıya imza atarak yeni bir çağ başlatın
  • En iyi oyuncularla sözleşme imzalayıp geleceği şekillendirin, 500.000’in üzerinde gerçek oyuncu ve personeli gözleyin
  • Kendi taktik vizyonunuzu oluşturun ve antrenman sahasında bu vizyonu gerçeğe dönüştürün
  • Bugüne kadarki en sürükleyici ve en akıllı maç motorumuzla oynayın
sistem gereksinimi football manager
Sistem Gereksinimi Football Manager

Önerilen Fiyat: 219,00 TL

İndirimli Fiyat: 74,46 TL

*Detaylı steam bilgilendirmeleri için tıklayınız.

https://esporgazetesi.com/steam-ucretsiz-en-populer-5-oyun/

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments