1. Anasayfa
  2. Diğer

Steam Yaz İndiriminden Alabileceğiniz 5 Bağımsız Oyun

Steam Yaz İndiriminden Alabileceğiniz 5 Bağımsız Oyun
1

Birçok oyuna ev sahipliği yapan Steam’de büyük şirketler tarafından geliştirilen oyunların yanında, bağımsız küçük stüdyoların emekleri ile ortaya çıkan ve daha az bilinen oyunlar da oldukça var. Bu yazımızda sizler için farklı türlerden 5 bağımsız oyunu bir araya getirdik. Görselleri ile sizi büyüleyecek bu oyunları alarak stüdyolara destek olabilirsiniz!

What Remains of Edith Finch

2018 yılı BAFTA (The British Academy of Film and Television Arts) En İyi Oyun ödülünün sahibi What Remains of Edith Finch, Finch ailesinin başına gelen trajik olayları anlatıyor. Oyun boyunca farklı stillerin denendiği hikaye anlatış şekli ile oyunculara oldukça farklı bir deneyim sunan oyun, Finch ailesinin göğe doğru uzanan evinde geçiyor. Oyun süresince ailenin farklı üyelerinin gözünden yaşamlarının küçük bir kısmına şahit oluyorsunuz. Set tasarımları, sinematik hikaye anlatım şekli ve farklı oyun mekanikleri ile oyuncuyu kendine bağlayan oyun oldukça keyifli!

Steam Fiyatı = 31 TL İndirimli Fiyat= 10.85 TL

Stela

Steam Yaz

Stela, genç bir kadının, eski zamanlara ait esrarengiz bir dünyanın son günlerine tanıklık etmesini konu alan sinematik, atmosferik bir platform oyunu. 2 boyutlu olarak tasarlanan oyunda hiç diyalog yok, bu nedenle de atmosferik öğeler oldukça öne çıkmış durumda. Renk paletlerine kadar özenle seçilmiş bölümler bulmaca çözme üzerine dayalı. Özellikle Little Nightmares, Limbo ya da Inside gibi oyunları sevdiyseniz Stela tam size göre!

Steam Fiyatı = 32 TL İndirimli Fiyat= 11.20 TL

LUNA The Shadow Dust

luna

Tamamı el çizimi LUNA The Shadow Dust, sözsüz bir hikayeden ibaret. Point&Click mekaniği ile bulmaca çözmeye dayalı oyun, görselleri ile insanı tamamen başka bir evrene çekiyor. Özellikle rahatlamak isterseniz oynayabileceğiniz, çok güzel müziklere sahip olan bu oyunda, bulmacaların cevapları, bulunduğunuz odalarda saklı. Sanat tasarımı anlamında oldukça başarılı olan bu oyun, oyunculara eşsiz bir macera sunuyor.

Steam Fiyatı = 41 TL İndirimli Fiyat= 32.80 TL

Outer Wilds

outer wilds

2020 yılı BAFTA (The British Academy of Film and Television Arts) En İyi Oyun ödülünün sahibi Outer Wilds, oyunculara uzayı ve gezegenleri keşfetme olanağı sunuyor. Sürekli değişim içerisinde olan uzay sisteminde, mekiğiniz ile gezegenleri geziyor, araştırmalar yapıyorsunuz. Birçok yönden simülasyon oyununa benzeyen Outer Wilds’da elinizdeki kaynakları nasıl kullandığınız da oldukça önemli. Gezegenleri gezme uğruna yapacağınız keşif gezilerini önceden planlamanız gerekiyor. Keşifleriniz sayesinde artan bilgi birikiminiz ile daha da eğlenceli hale gelen oyuna yakın zamanda Türkçe Dil Desteği gelmesi bekleniyor. Oldukça etkileyici görsel ve mekan tasarımlarına sahip oyunu kaçırmayın!

Steam Fiyatı = 40 TL İndirimli Fiyat= 24 TL

Call of the Sea

call of the sea

Call of the Sea, 1930’larda geçen, keşif gezisi sonucu kaybolan kocası Harry’i arayan Norah’nın hikayesini anlatıyor. Norah’nın gözünden oynadığımız bu macera oyunu, birçok bulmaca ile zenginleştirilmiş. Güney Pasifik’te yeni keşfedilmiş, sırlarının açığa çıkarılmasını bekleyen gizemli bir adada geçen bu oyunda Tomb Raider gibi oyunlardan esintiler bulmak mümkün. Oldukça güzel ve canlı bir tasarıma sahip olan bu oyun sizi eşsiz ve renkli bir maceraya çıkaracak!

Steam Fiyatı = 32 TL İndirimli Fiyat= 24 TL

8 Temmuz’a kadar sürecek olan Steam Yaz İndirimi fırsatlarını kaçırmayın!

Abone ol
Bildir
guest

1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
hasan
hasan
2 yıl önce

süper içerik