1. Anasayfa
  2. Diğer

Steam Sonbahar İndiriminden Alabileceğiniz Oyunlar

Steam Sonbahar İndiriminden Alabileceğiniz Oyunlar
0

Steam Sonbahar İndirimleri, bugün (1 Aralık 2021) saat 21:00’de bitiyor. Sizler için bu haberimizde, indirimin son saatlerinde alabileceğiniz oyunları derledik. Elinizi çabuk tutun!

Unravel Two

Steam Sonbahar

Unravel Two, büyük oyun şirketi EA tarfından yayınlanmış 2018 yapımı bir oyun. Oyun, hem couch co-op hem de tekli oynama şansı sunuyor. Ancak oyunu almadan önce dikkat etmeniz gereken, online co-op seçeneği olmaması ve sadece yerel çoklu oyuncu (couch co-op) seçeneği olması. Yani oyunu beraber oynayacağınız arkadaşınızın yanınızda olması gerekiyor ve yarım ekran oynuyorsunuz. Görselleri ve atmosferi büyüleyici olan oyunun hikayesi boyunca puzzle çözerek adadaki fırtınayı durdurmaya çalışıyorsunuz. Bunun içinde deniz fenerinin kayıp ışığını bulmanız. (Türkçe dil desteği yok)

Orijinal fiyatı: 129,00 TL

İndirimli fiyatı: 32,25 TL (%75 indirim)

Silence

silence

2016 yapımı bu bağımsız (indie) oyun, hikaye üstüne kurulmuş sürükleyici bir macera oyunu. 3 boyutlu karakterlerin 2 boyutlu arkaplanlarla harmanlandığı oyun Point & Click mekaniği ile tasarlanmış, ve oynayabileceğiniz 3 karakter sunuyor. Oyunun hikayesi ise şu şekilde: 16 yaşındaki Noah ve kız kardeşi Renie, bir hava baskınından kaçmak için bir sığınağa saklanır. Ancak burada Renie, savaştan beslenen Silence tarafından kaçırılır. Noah ise kız kardeşini bulmak ve Silence’ı durdurmak için duygusal bir maceraya çıkar. (Türkçe dil desteği yok)

Orijinal fiyatı: 39,00 TL

İndirimli fiyatı: 3,90 TL (%90 indirim)

Spirit of the North

spirit of the north 2

İzlanda‘nın büyüleyici doğa ve manzarasından esinlenilerek yapılmış olan bu macera oyununda size, birçok etkileyici müzik ve göz alıcı görseller eşlik ediyor. 2020 yapımı bağımsız oyunun hikayesi, İskandinav folklorundan esinlenilerek hazırlanmış. Hikaye boyunca, bir kızıl tilki olarak çevrenizisi keşfediyor ve mistik olaylarla karşılaşıyorsunuz. Oldukça huzurlu bir atmosfere sahip bu oyun ile sakinleşebilir, keşfetmenin ve maceranın zevkini çıkarabilirsiniz. (Türkçe dil desteği yok)

Fiyatı: 32,00 TL

İndirimli fiyatı: 12,80 TL (%60 indirim)

Cozy Grove

cozy grove

Tam bir sonbahar oyunu olan Cozy Grove, 2021 yapımı oldukça yeni bir oyun. Oyunun en dikkat çekici özeliklerinden biri, oyun saati -Animal Crossing’e benzer bir şekilde- gerçek zamanlı oluşu. Ayrıca oyun size günlük sadece 30 – 60 dakikalık bir oynama süresi sunuyor. Size verilen sürede görevlerinizi yapabilir, kalan zamanınız ile de balık tutabilir, bir şeyler üretebilir veya gönlünce çevreni süsleyebilirsiniz!

Oldukça atmosferik ve rahatlatıcı olan bu oyun, gün sonunda size sakinleşmeniz için çok iyi bir imkan tanıyacaktır. Oyunun konusu ise şu şekilde: “Sürekli değişen lanetli bir adada kamp kuracağın yaşam simülasyonu oyunu Cozy Grove’a hoş geldin. İzci Ruh olarak her gün adayı gezerek yeni sırlar keşfedecek ve yerel hayaletlere yardımcı olacaksın. Kısa zamanda çok şey başararak Cozy Grove’a eski rengini ve neşesini yeniden kazandıracaksın!”

Fiyatı: 25,00 TL

İndirimli fiyatı: 15,50 TL (%50 indirim)

The Sims 4

the sims 4

Ayrıca herkes tarafından bilinen ve sevilen simülasyon oyunu The Sims 4’te şu an indirimde! Oldukça gerçekçi ve birçok eklenti paketi ile zengin bir oyun deneyimi sunan oyunu almanın şuan tam zamanı. (Türkçe dil desteği yok)

Fiyatı: 279,00 TL

İndirimli fiyatı: 33,59 TL (%88 indirim)

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments