1. Anasayfa
  2. Espor

TSM, Valorant Takımının Altıncı İsmini Açıkladı!

TSM, Valorant Takımının Altıncı İsmini Açıkladı!
tsm-Valorant
0

Amerikalı espor organizasyonu TSM (Team SoloMid), Valorant takımına 6. bir oyuncu transfer etti. Bu da akıllara, yeni metanın 6 kişilik takımlar mı olacağı sorularını getirdi. TSM ise, eski CS:GO oyuncusu Braxton “brax” Pierce’ı Valorant kadrosuna dahil etti. Brax, daha önce compLexity Gaming ve iBuyPower gibi takımlarda forma giymiş, Valorant’a T1 takımı ile giriş yapmıştı.

Aynı zamanda kendisi, CS:GO’da yaşanan en büyük şike olaylarından birinde yer almıştı. Bu olayın sonucunda Valve tarafından resmi turnuvalardan süresiz men edilmişti. 2014’te yaşanan olayda brax (o zamanki nicki ile “swag“), iBuyPower (iBP) takımında forma giyiyordu. Takımın NetCodeGuides‘a karşı oynadığı maçta kazanması beklenirken 16-4 kaybetti. İzleyicilerin dikkatini ise iBP oyuncularının garip davranışları ve bıçak ile öldürme almaya çalışması çekti. Maç sırasında yapılan yorumlarda bunun nedeni yolculuk yorgunluğuna bağlansa da; daha sonra Dot Esports‘un eline geçen ekran görüntüleri ile gerçekler ortaya çıktı. Görüntülerde NetCodeGuides oyuncusu  Shahzeb “ShahZaM” Khan (şuan Sentinels Valorant takımı oyuncusu) maçta şike olduğunu kabul ediyor; bunun karşılığında iBP’nin skin alacağını söylüyor. Daha sonra gün ışığına çıkan mesajlaşmalarda ise NatCodeGuides kurucusunun maç üzerinden iddia oynadığı da ortaya çıkmıştı.

MediaHandler

Riot, olay ve brax ile ilgili kendi soruşturmasını başlatacağını açıkladı. Oysa geçmişini arkasında bırakmış gibi görünen brax ise; TSM için de bir geri dönüş umudu olarak bakılıyor. First Strike’tan beri beklentileri karşılayamayan TSM, VCT Kuzey Amerika Challengers 3’ü de 6. bitirmişti. Brax ise, şike skandalından önce Amerika’nın en iyi genç yetenekleri arasında sayılıyordu. Kadronun, yeni ajan ve takım dinamikleri ile neler başarabileceği merak konusu. 6 kişilik Valorant kadroları hala meta olmasa da TSM de Heratics, Cloud9 (Blue ve White) ve NRG gibi 6 kişilik kadrolar ile denemeler yapan takımlar arasına girdi.

Takımın güncel kadrosu ise şu şekilde:

  • usa flag Stephen “reltuC” Cutler (IGL)
  • usa flag James “hazed” Cobb
  • canada flag Matthew “Wardell” Yu
  • canada flag Yassine “Subroza” Taoufik
  • usa flag Taylor “drone” Johnson
  • usa flag Braxton “brax” Pierce
  • usa flag Taylor “Tailored” Broomall (Koç)
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments