1. Anasayfa
  2. VALORANT

UniAgents VALORANT Turnuvasının Şampiyonu Belli Oldu!

UniAgents VALORANT Turnuvasının Şampiyonu Belli Oldu!
0

Monster Notebook’un düzenlediği üniversiteler arası Valorant turnuvasında sona gelindi. Turnuva finalleri boyunca Spontane, CBÜ Espor, Most Wanted, Nişantaşı Üniversitesi, DOU e-Spor, Yeditepe Golden Phoenix, tek yenerim ve YBÜ takımları Valorant‘taki becerilerini sergiledi. Büyük finale kalan iki takım Yeditepe Golden Phoenix ve Most Wanted oldu.

Büyük finalin ilk haritası Icebox’u Yeditepe Golden Phoenix takımı 13-9’luk skorla kazandı. Most Wanted takımı oyuncusu Reazy’nin 32 kill skor katkısı ise haritanın dikkat çekici performansı oldu. İkinci harita Haven ise uzun sürmedi. Yeditepe ekibi 13-2 kazanarak seriyi 2-0’a getirdi. Üçüncü harita Split’te ise işler Yeditepe Golden Phoenix”in istediği gibi gitmedi ve haritayı 13-7 kaybederek seriyi 2-1’e getirdi. Dördüncü ve son harita Ascent’i ise 13-6 kazanmayı başaran Yeditepe Golden Phoenix, seriyi 3-1 tamamlayarak turnuvanın şampiyonu olmayı başardı. Turnuvada MVP ödülünün sahibi ise “froz” oldu. MVP ödülüne ek olarak Monster Notebook Abra A5‘in de sahibi oldu.

Şampiyon olan Yeditepe Golden Phoenix takımı 30.000 liralık ödülün sahibi oldu. Ayrıca birçok Monster ürününü de kazanmış oldular. Turnuvanın büyük finaline kadar gelmeyi başararak 2. sırada tamamlayan Most Wanted ekibi ise 15.000 TL’nin sahibi oldu. Nişantaşı Üniversitesi ise UniAgents’i 3. sırada tamamlayarak 5.000 TL ödülü hanesine yazdırdı.

Espor Gazetesi ekibi olarakUniAgents VALORANT turnuva şampiyonu Yeditepe Golden Phoenix takımını tebrik ediyoruz.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments