1. Anasayfa
  2. CS:GO

Unleash The Monster CS:GO Ligi’nde Playofflara Yükselen Takımlar Belli Oldu

Unleash The Monster CS:GO Ligi’nde Playofflara Yükselen Takımlar Belli Oldu
0

Intel Monsters Reloaded, Unleash The Monster CS:GO Ligi‘nde normal sezonun sonuna yaklaşıldı. 120.000 ₺’lik ödül havuzuna sahip, 23 Ekim’de başlayan turnuvaya toplam 8 takım katılmıştı:

Unleash The Monster CS:GO Ligi’nde Playofflara Yükselen Takımlar

  • Millennium Agency Esport
  • Sivasspor E-Spor
  • SHN Espor
  • Brosskiez
  • EXILE
  • NO RESPECT-
  • RealWinnerCompany
  • Orgless5

“Round Robin” formatında, BO1 oynanan turnuvanın ilk aşaması bugün sona erdi, ve ikinci aşama olan Playofflar’a yükselen son iki takım da bugün belli oldu. Berke “vlad” Kantürk ve Özgür “root” Alagül’ün sunumlarıyla bugün tamamlanan 7. Hafta 2. Gün maçlarının sonuçları ve playoffları garantileyen son iki yakımi haberin devamında!

Unleash The Monster CS:GO

Playoffları garantileyen ilk takım, 14 karşılaşmada sadece tek bir mağlubiyet alarak ilk aşamayı tamamlayan No Respect olmuştu. No Respect, toplamda 26 puanla ligi birinci olarak tamamladı.

Bugün oynanan son maçlarda ise, ilk karşılaşma No Respect ve Sivasspor E-Spor arasında oynandı, ve No Respect’in galibeyti ile sonlandı. Böylece Sivasspor, Playofflara veda etmiş oldu.

Şahangiller Espor (SHN Espor) ve Exile E-Sports arasında oynanan maçta ise, SHN 1-0 galip geldi ve Playoffları garantileyen ikinci takım oldu.

Orgless5 ve RealWinnerCompany arasında oynanan maçta ise Orgless5, 1-0 galip gelerek puan tablosunda 2. sıraya yerleşti, ve Playofflar aşamasını garantileyen 3. takım oldu.

Son maç ise, Brosskiez ve Millennium Agency Esport arasında oynandı. Brosskiez, 1-0 galip gelerek puanını 18’e çıkardı, ve puan tablosunda 3. sıraya yükselerek Playoffları garantilemiş oldu.

Unleash The Monster CS:GO Ligi Turnuvasının Playoff maçları, 26-27-28 Ekim’de MonsterNotebook-Twitch kanalı üzerinden canlı yayınlanacak.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments