1. Anasayfa
  2. CS:GO

Flusha, Temsilcimiz Calyx’in de Dahil Olduğu Takım Kurduklarını Açıkladı

Flusha, Temsilcimiz Calyx’in de Dahil Olduğu  Takım Kurduklarını Açıkladı
0

Robin ” Flusha ” Rönnquist ve Miikka “⁠suNny⁠” Kemppi tarafından bir araya getirilen yeni bir uluslararası kadro açıklandı. İkili, eski c0ntact yıldızı Rokas “⁠EspiranTo⁠” Milasauskas; eski ENCE üyesi Jere “⁠sergej⁠” Salo ile bir araya gelerek; son olarak CS:GO sahnesindeki temsilcimiz Buğra “⁠Calyx⁠” Arkın‘ı aralarına denemeye aldı. SuNny’ye göre kalıcı dörtlü; şu anda kurulma sürecinde olan ve “her şey biter bitmez hazır olur olmaz” ortaya çıkacak olan isimsiz yeni bir organizasyonla anlaşma imzaladı.

“Bugün nihayet bu projenin gerçekten gerçekleştiğini ve uygulamaya başladığını teyit edebiliriz. Önümüzde uzun bir yol olacak ancak bu oyuncularla çalışmaktan mutluluk duyacağız. Dördümüz anlaşmayı imzaladık. flusha,⁠sergej⁠, EspiranTo, ben ve bulmacanın son parçası olarak Calyx’i denemeye başlayacağız.”

Miikka “⁠suNny⁠” Kemppi

Yeni kadro, 2021’in başından beri çalışmalara devam ediyordu ancak bu arada e-spor organizasyonlarının ilgisizliğinden dolayı projeyi Şubat ayında askıya alması; Timothy “⁠autimatic” Ta‘ya kadroya dahil olamaması gibi birkaç engelle karşılaşmıştı.

Yepyeni kadro şöyle:

  • finland flag Miikka “⁠suNny⁠” Kemppi
  • sweden flag Robin “⁠flusha⁠” Rönnquist
  • finland flag Jere “⁠sergej⁠” Salo
  • lithuania flag Rokas “⁠EspiranTo⁠” Milasauskas
  • Turkey flag Buğra “⁠Calyx⁠” Arkın (deneme)
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments