1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant Crosshair Gizlemesi Gelmeli mi?

Valorant Crosshair Gizlemesi Gelmeli mi?
0

Valorant Crosshair ayarları ile taciz edilen oyunculara güzel haberler geliyor.

Valorant oyuncuları, tek bir ayar ile oyunda diğerlerinin nişangahını oyun içinde görme yetkimiz var. Bu hareket Valorant oyuncu tabanının çoğunluğu tarafından takdir edilmiş olsa da, bazı oyuncular da Riot’u bu özellik için eleştiriyor ve bunun oyun içinde tacize yol açtığını iddia ediyor.

Valorant’a Sor” un son blog gönderisinde bir hayran, geliştiricilere şu soruyu sordu: “Nişangahımı beni gözlemleyen herhangi birinden gizlemenin bir yolu var mı? Neredeyse her oyunda nişangahım yüzünden tacize uğruyorum ve bu beni gerçekten oynamaktan alıkoyuyor.

Geliştiriciler bu sorunu not etmiş gibi görünüyor ve bu hayrana, oyuncuların gelecekteki bir güncellemede nişanlarını gizleyebilecekleri konusunda güvence verdiler.

Valorant’a Sor’un Faydaları

Oyun yapımcısı Riot tarafından oyun ile ilgili dönütlere çok güzel bir uygulaması olan Valorant’a Sor ile oyun geleceği hakkında gelen dönütlerle ilgili gelişmeleri öğreniyoruz. Valorant Yapımcı Matt Le, “Nişangah seçimi yüzünden tacize uğradığınızı duyduğuma üzüldüm,” dedi. “Oyuncuların kendileri için ilham alabilmeleri için diğer nişangahları izlemelerine izin veriyoruz, ancak tutarlı yorumların nasıl can sıkıcı olabileceğini kesinlikle görebiliyorum. Nişangahınızı gizleyebilmenin harika bir fikir olduğunu düşünüyorum – bunu gelecekteki planlarımıza uydurmaya çalışacağız ve sizi herhangi bir değişiklikten haberdar edeceğiz. “

Herhangi bir FPS başlığındaki artı işaretlerinin kişisel tercihlere ve kendi memnuniyetine dayanması gerektiğini söylemeye gerek yok. Diğerlerini nişangah seçimi için taciz etmek, bir turu kaybettikten sonra hayal kırıklığınızı gidermenin bir yolu değildir.

Valorant geliştiricilerinin yakın gelecekte Valorant Crosshair konusuna bir göz atması ve oyunculara nişangahlarını gizleme seçeneği sunan bir yama göndermesi beklenebilir.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments