1. Anasayfa
  2. LoL

VFŞL Kış Mevsimi’nin Son Finalisti fastPay Wildcats

VFŞL Kış Mevsimi’nin Son Finalisti fastPay Wildcats
fp
0
Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi Yarı Final maçları bugün son buldu. Bugün oynanan maçların ardından 1907 Fenerbahçe Espor’un da rakibi belli olmuş oldu.

Yarı Finallerin son maçı Galatasaray Espor ve fastPay Wildcats arasında bugün oynandı. FastPay Wildcats ligi 2. sırada bitirmişti. Böylece adını direkt olarak yarı finale yazdıran 2 takımdan biriydi. Galatasaray Espor ise çeyrek final maçlarında DarkPassage ekibini 3-0 ile geçerek Wildcats’in rakibi olmuştu.

Seriye geçecek olursak bugünün maçları da geçtiğimiz günlerde oynanan serileri aratmadı. 2 günde 2 kere Silver Scrapes dinledik ve 2 takım da maçları 2-0 geriden gelerek 3-2 kazanmayı başardı.

1277 Yari Final fastPay Wildcats IW vs Galatasaray Espor GS VFSL 2021 Kis Mevsimi Finalleri YouTube Opera 11.04.2021 18 31 11

Seriye Galatasaray Espor cidden bir şampiyon edasıyla harika oyunlar ve frenlemeler ile başladı. Wildcats resmen ilk 2 maç boyunca neredeyse öne bile geçemedi. Durum da böyle olunca Galatasaray Espor seriye 2-0 harika bir başlangıç yaptı. Seride durum bu noktaya gelince herkesi KMF’de derbi izleme heyecanı sardı resmen. Tam anlamıyla hayaller ve heyecanlar bu noktaya doğru ilerlerken hiçbir şey beklediğimiz gibi gerçekleşmedi.

Gerek seçim yasaklama ekranlarında gerekse oyun içinde ki kararları ile Galatasaray Espor kendi bacağına sıktı. Ligi ise normal sezonda 2. bitiren Wildcats buralara nasıl geldiğini gösterdi ve Galatasaray’a dur dedi. FastPay Wildcats kalan 3 maçı çok iyi seçim yasaklama ekranları ve oyun üstünlükleri ile kazanmayı başardı. Böylece Wildcats, 2021 VFŞL Kış Mevsimi Ligi Finali’ne adını yazdırmayı başaran son ekip oldu.

Final ise 17 Nisan günü fastPay Wildcats ve 1907 Fenerbahçe arasında olacak. Şimdiden final mücadelesi için fastPay Wildcats ve 1907 Fenerbahçe ekibine başarılar diliyoruz.

Espor ve oyun dünyasından daha fazla haber için Espor Gazetesi‘ni takip etmeyi unutmayın.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments