1. Anasayfa
  2. LoL

2021 Dünya Şampiyonası Yeri ve Zamanı

2021 Dünya Şampiyonası Yeri ve Zamanı
shenzhen
0

MSI 2021‘i arkamızda bırakalı daha bir gün olmuyor ama yeni gelişmeler anında bizlerle birlikte oluyor. Dün lolespor.com sayfasında yayınlanan makale ile birlikte Worlds 2021‘in tarihi ve zamanı duyurulmuş oldu.

League of Legends‘ın her yıl gerçekleştirdiği en büyük organizasyonu olan Worlds, bu yıl da bir önceki yıldan daha görkemli olacak gibi duruyor. Dünyanın en iyi LoL Espor takımlarının katılacağı bu turnuva bu sene Çin‘in Shenzhen şehrinde gerçekleşecek.

2021 Dünya Şampiyonası Finali, 6 Kasım tarihinde Çin’in önde gelen şehirlerinden yenilikçi ve teknolojik kenti Shenzhen’deki Universiade Sports Centre‘da gerçekleşecek. Bu stat aynı Çin Süper Ligi‘nde mücadele eden profesyonel futbol takımı Shenzhen F.C.’nin de evi konumunda.

Riot Games Küresel Espor Lideri John Needham, “Bu yıl 2021 Dünya Şampiyonası’yla eğlencenin ve sporun sınırlarını zorlamanın yanı sıra önümüzdeki 10 yılın LoL Esporu’nu şekillendirecek olmak bizi gerçekten heyecanlandırıyor. Shenzhen, içinde barındırdığı binlerce yüksek teknoloji şirketi ve girişimlerle Çin’in en rekabetçi ve yenilikçi şehri. Dolayısıyla buranın final karşılaşmalarımızı gerçekleştirmek için mükemmel bir yer olduğunu düşündük,” diyor.

2021 Dünya Şampiyonası öncesi ev sahipliği yapan mekanlar ise;

  • Seul Dünya Kupası Stadyumu (2014)
  • Madison Square Garden (2016)
  • Pekin Ulusal Stadyumu (2017)
  • Incheon Munhak Stadyumu (2018)
  • AccorHotels Arena (2019)
  • Şanghay Stadyumu (2020)

İlerleyen zamanda paylaşılacak daha fazla detay ve bilgiler için Espor Gazetesi‘ni takip etmeyi unutmayın.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments