1. Anasayfa
  2. Diğer

Alien: Isolation Epic Games’te Ücretsiz Oldu

Alien: Isolation Epic Games’te Ücretsiz Oldu
Alien: Isolation
0

Uzun zamandır her hafta verdiği ücretsiz oyunlarla sevenlerine jestler yapan Epic Games, 17 Aralık’tan itibaren her gün toplam 15 oyunu yeni yıla girişimize özel ücretsiz dağıtacağını açıklamıştı. Bugünkü ücretsiz oyunumuz Alien: Isolation. Oyunun steamdaki fiyatını merak edenler için oyun tamı tamına 59.00 TL. Şu andan itibaren oyunu, ücretsiz olarak Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Bu reklam alanını aktif et!

Epic Games kütüphanesine oyunu ücretsiz olarak nasıl ekleyeceğinizi bilmiyorsanız buradan veya haberimizin sonundan daha önce resimli olarak anlamış olduğumuz makalemize göz atabilirsiniz.

Alien: Isolation Ne Zamana Kadar Ücretsiz Olarak Kalacak?

Epic Games tarafından ücretsiz olarak sunulan Alien: Isolation21 Aralık 2020 tarihinden itibaren 1 gün boyunca ücretsiz olarak kütüphanelere eklenebilecek. Bir kez kütüphanenize eklenen Alien: Isolation, ömür boyu sizin olacak.

Fakat oyunun kütüphaneye ömür boyu eklenebilmesi bu oyunun süresiz olarak ücretsiz kalacağı anlamına gelmiyor. Oyunu süresiz olarak kütüphanenize eklenmesini istiyorsanız 24 saatiniz var. Bu süre zarfında yarın saat 19.00’a kadar Alien: Isolation‘i kütüphanenize eklemelisiniz.

Alien: Isolation‘ın hikayesi nedir?

Ticari uzay aracı Nostromo’nun kaybolmasının üzerinden 15 sene geçmiştir. Geminin uçuş kayıt ünitesi sonsuz boşlukta tesadüfen bulunmuş, Sevastopol İstasyonu’na götürülmektedir. Bu yeni gelişmenin neticesinde, kayıp gemi mürettebatından Ellen Ripley’ın kızı mühendis Amanda Ripley, Christopher Samuels tarafından Weyland-Yutani şirketi adına keşif ekibine davet edilir. Yolculuk fikrine ilk başta soğuk yaklaşan Amanda, 10 yaşından beri yokluğunu hissettiği annesinin akıbetini öğrenme umuduyla daveti kabul eder. Keşif ekibi, kaptan Diane Verlaine idaresindeki ticari kurye gemisi Torrens ile birlikte yola koyulur. Sevastopol İstasyonu’na yanaşırken yaşadıkları bir kaza, uzay aracının hasar almasına, ekibin de ayrı düşmesine neden olur. Amanda bir şekilde istasyona girmeyi başarsa da karşılaştığı manzara hiç de beklediği gibi değildir. İstasyon büyük ölçüde boşalmış, sivil toplumda da büyük bir çöküş yaşanmıştır. Bu kaos ortamında, silahsız, bir başına kalan Amanda Ripley insanları bu hale getiren şeyi keşfettiğinde macera bambaşka bir boyut kazanır.

Oyunu oynayanlar tarafından yapılan yorumlar neler?

  • “Alien serisinin her zaman hak ettiği oyun” % 93 – PCGAMER
  • “Korkunç” 5/5 – The Guardian
  • “Her bölümde mutlak bir zafer” 9/10 – Games TM

Alien: Isolation Sistem Gereksinimleri Neler?

SistemMinimumÖnerilen
İşletim Sistemi: Windows 7Windows 7
İşlemci:3.16Ghz Intel Core 2 Duo E8500AMD: Phenom II X4 955 – 4 Core, 3.2 GHz or Intel: Core 2 Quad Q9650 – 4 Core, 3.0 GHz
Bellek:4 GB RAM8 GB RAM
Disk Alanı:35 GB kullanılabilir alan35 GB kullanılabilir alan
Ekran Kartı:1GB (AMD Radeon HD 5550 or Nvidia GeForce GT 430)2GB (AMD GPU: AMD Radeon R9 200 Series or Nvidia GPU: Nvidia GeForce GTX660)

Oyunu Ücretsiz Almak İçin Tıklayın
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments