1. Anasayfa
  2. Espor

BBL-Oxygen Esports Öncesi Bilinmesi Gerekenler

BBL-Oxygen Esports Öncesi Bilinmesi Gerekenler
1

Valorant Türkiye Espor sahnesinin büyük çekişmeye tanık olacağı BBL-Oxygen Esports maçı bügün saat 18.00’da olacak. Valorant’ın ilerlemesiyle beraber yükselen 3 takım göze çarptı. Bunlar BBL Esports, Oxygen Esports ve Futbolist. Dolayısıyla bu 3 takım arasında oynanan her maç olağanüstü anlar içeriyor. Bugün olacak derbi havasındaki BBL-Oxygen Esports maçından önce sizler için bazı bilgiler hazırladık.

VCT Masters Yolunda İki Takım Buraya Kadar Nasıl Geldi ?

BBL Esports

bbl esports

BBL Esports, VCT Challengers mücadelesinde zorlanmadan Masters’a yükseldi. Masters’a da aynı havayla başlayan ekip ilk olarak Cyber Skull Esports‘u 2-0 ile geçti. Ardından güçlü rakibi Futbolist‘e 2-0 kaybeden ekip şansını son maça taşıdı. Kaybedenler grubunda bir kez daha Cyber Skull Esports’la karşılaşan BBL, rakibini yine 2-0 ile geçerek yarı final biletini kaptı.

Oxygen Esports

Adsiz tasarim 1

Oxygen Esports, tıpkı rakibi BBL gibi Challengers mücadelelerinde favori gözüken maçları kayıpsız geçerek Masters’a katıldı. Masters maçlarında da aynı etkiyi yaratan ekip A grubu maçlarının hepsinde gülen taraf oldu. İlk maçında Rare Esports karşısında zor anlar yaşasa da rakibini 2-1 ile geçti. Ardından ikinci maçta İstanbul Wildcats’i de 2-0 ile geçen ekip yarı finale yükseldi.

Daha Önceki BBL-Oxygen Esports Karşılaşmalarında Kim Galip Geldi ?

İki büyük takım daha önce iki kez karşı karşıya geldi. İlk karşılaşma First Strike ilk elemelerinde oldu. İlk maçtan galip ayrılan takım Oxygen Esports oldu. First Strike elemelerinden sonra toparlanma sürecine giren BBL Esports, First Strike turnuvasında bir daha karşılaştığı Oxygen Esports’u 2-1 yenmişti. Buna göre iki takımın da birbirine karşı birer galibiyetleri bulunuyor. Bu akşamki yarı final maçından kimin galip geleceği ise merak konusu.

İki Takımın Öne Çıkan Oyuncuları Kim ?

Hüseyin “aimDLL” Kabişteke

huseyin

BBL Esports’un yıldız oyuncusu aimDLL, inanılmaz aim performansı ile ekibinde öne çıkmayı başarıyor. Başarılı killjoy/cypher oyunlarıyla aklımıza kazınan isim BBL ekibinin en dikkat çeken isimlerinden biri. Her ne kadar Futbolist karşısında kendisinden beklenen performansı tam anlamıyla gösterememiş olsa da bu maçta da ondan çok şey bekleniyor. Özellikle clutch pozisyonlarında takımına getirdiği sayılar onu önemli oyuncu yapıyor.

Mehmet “Turko” Özen

MEHMET

Oxygen Esports ekibinde dikkat çeken isim kuşkusuz Turko. Özellikle maçın kopma noktalarında sahneye her zaman çıkan başarılı oyuncu takımını ipten almayı her zaman başarıyor. Etkileyici sage oyunlarıyla bildiğimiz yıldız isim Masters maçlarında da üstün oyun ortaya koydu. Bugünkü maçta da Oxygen tarafında performansı en merak edilen oyuncu konumunda.

Abone ol
Bildir
guest

1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Emre
Emre
3 yıl önce

Resimler komik geldi kzmdnfkg