1. Anasayfa
  2. CS:GO

Beklenen Maçın Galibi BIG!

Beklenen Maçın Galibi BIG!
0

Oynanacağı açıklandığından itibaren heyecanla beklenen temsilcimiz Sangal vs BIG maçının kazananı 2-1’lik bir skorla BIG oldu. Bir tarafta türk CS:GO izleyicilerinin sıkı bir şekilde takip edip, bir zamanların Space Soldier gibi olmasını istediği Sangal, bir tarafta Türk yıldızımız XANTARES vardı. XANTARES maçın bir gün öncesinde yaptığı yayında “Sangal’ı mı BIG’i mi tutmalıyız sorusuna” tabii ki Sangal’ı tutacaksanız demişti.

Şimdi maçın analizine geçersek ilk haritayı Sangal, Inferno olarak pickledi ve Infernoda, BIG’e karşı gayet kontrollü bir oyun oynadı ve takım olarak dengeli bir K/D oranıyla 16-10 ilk mapi kazanmış oldu. İkinci haritayı BIG, güçlü olduğu Vertigo’yu pickledi ve özellikle tabseN ve tiziaN’ın etkili oyunuyla 16-11 lik skorla kazandı.

Skor 1-1 gelmiş olsa bile Sangal, BIG’e bir şekilde karşılık verebildiğini gördüğümüz için tabii ki Mirage haritasında Sangal’ın galibiyeti getirebileceğini hepimiz düşünmüşüzdür. Her ne kadar son haritaya kötü bir başlangıç yapmış olsa bile ki bence haritanın son kısmına kadar bile BIG’e tam olarak karşılık veremeyen sangal bir şekilde maça tutunmaya çalıştı ama bu haritada Türk yıldızımız XANTARES, haritaya iyi başladığı gibi harita boyunca performansını hep yüksek tuttu ve son haritanın kazanılmasında BIG tarafına önemli ölçüde katkı sağladı.

Maçın MVP’si 3 map boyunca geri kalan takıma oranla daha dengeli ve daha fazla katkı verip, 1.21 rating ile oynayan BIG takımının oyuncusu TabseN oldu.

Bu maç sonucunda Sangal 2-1 yenilmiş olsa bile turnuvadan elenmedi. Bu yüzden önümüzdeki zamanlarda belki yeniden bu iki takımı rövanç maçında görebiliriz. Maçın istatistiklerini aşağıda bulabilirsiniz. Önümüzdeki yazılarda görüşmek üzere..

Screen Shot 2021 06 22 at 23.27.51

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments