1. Anasayfa
  2. CS:GO

BIG, EPL’e Veda Etti

BIG, EPL’e Veda Etti
1

cs_summit 6 ve son DreamHack Open Summer şampiyonu BIG, büyük umutlarla geldiği turnuvaya veda etti!

Temsilcimiz XANTARES‘in takımı, EPL Sezon 12 Lower Bracket raunt 2 turunda mousesports ile karşılaştığı maçtan 2-1 mağlup ayrıldı.

bo3 formatında oynanan karşılaşmada mousesports, kendi seçtikleri harita olan Nuke‘de 16:12 galip geldi. İkinci maçta ise BIG; kendi seçtikleri harita Dust II‘de 16:11 galip gelerek karşılaşmayı uzatmalara götürdü. Üçüncü harita Inferno‘da ise mousesports ilk yarıyı 6:9 geride tamamlarken, ikinci yarıda 10:0‘lık bir seri ile karşılık vererek maçı 16:9 gibi güzel bir galibiyetle tamamladı!

Ekran Goruntusu 35
Karşılaşmada temsilcimiz XANTARES, 55-56 KD ve -1 KD oranı ile oynarken, mousesports‘un genç yeteneği frozen 67-51 KD ve +16 KD oranı ile oynayarak maçın oyuncusu oldu!

BIG turnuvaya veda ederken mousesports ise yarın TSİ 15:00’da Astralis ile EPL Sezon 12 Lower Bracket finaline kalmak için karşılacak!

xantares big sozlesme

Aralık 2018’de Space Soldiers‘tan BIG‘e gelişinden bu yana takımın ayrılmaz bir parçası olan. Temsilcimiz İsmailcan “XANTARES” Dörtkardeş, EPL Sezon 12 playoffları öncesinde BIG ile kontratını 2021 yılının sonunda kadar uzatmıştı.

XANTARES, “2018‘de katıldığım BIG ailesi ile birlikte 2020’de büyük başarılara imza attık. Sözleşmemi uzatma kararımızı duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Hiç şüphem yok ki tüm desteğinizle birlikte ekibim ve ben 2021‘de tüm başarımıza devam etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” demişti!

https://esporgazetesi.com/100-thieves-valorant-takimina-supriz-transfer/

They still don't understand but soon they will!

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Orhan
Orhan
3 yıl önce

Kaliteli bir yazara benziyorsun; çalışmanın devamında başarılar dilerim.