Bizi Takip Et!

Valorant

Blast Valorant Ignition Series Detayları Belli Oldu

BLAST Twitch Isbirligi ile Beklenen Valorant Turnuvasi duyuruldu esportimes

Blast Valorant Ignition Series etkinliği bu hafta sonu Avrupa için başlayacak. 50.000 € ‘luk ödül havuzu etkinliğinde bölgenin en iyi dört takımı mücadele edecek ve ekipler kendilerini en iyi olarak kanıtlamaya çalışırken kabindeki başka bir ödül olacak.

Etkinlik 11 Eylül’de başlayıp 13 Eylül’de sona erecek.

Blast Valorant Ignition Series Takımları;

  • G2 Esports
  • Ninjas in Pyjamas
  • Team Liquid
  • FunPlus Phoenix

Program:

Tournament overview BLAST 1024x576 1

Upper Bracket Semifinals

11 Eylül Cuma:

  • FunPlus Phoenix vs. Ninjas in Pyjamas – 9:30am EST / 3:30 PM CEST
  • G2 vs Team Liquid – 1:30 PM EST / 7:30 PM CEST

12 Eylül Cumartesi

RoundMatchPSTESTBSTCEST
Lower SemifinalTBD vs TBD6:30 AM9:30 AM2:30 PM3:30 PM
Upper Bracket FinalTBD vs TBD10:30 AM1:30 PM6:30 PM7:30 PM
(EST Türkiye Saati)

13 Eylül Pazar

RoundMatchPSTESTBSTCEST
Lower Bracket FinalTBD vs TBD7:30 AM8:30 AM1:30 PM2:30 PM
Grand FinalTBD vs TBD9:30 AM12:30 PM5:30 PM6:30 PM
(EST Türkiye Saati)
Yorum Yapmak İçin Tıklayın
Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Daha Fazla Valorant