1. Anasayfa
  2. VALORANT

Cinsel Tacizle Suçlanan Valorant Oyuncusu Askıya Alındı

Cinsel Tacizle Suçlanan Valorant Oyuncusu Askıya Alındı
0

Eski sevgilisi tarafından cinsel tacizle suçlanan Jay “Sinatraa” Won, takımı Sentinels tarafından askıya alındı. Kendisi ile alakalı yapılan suçlamaların ardından hem takımı Sentinels, hem de Riot harekete geçti.

Won, geçen Nisan’da Overwatch kariyerini sonlandırıp Valorant’a geçmişti. Kendisi aynı zamanda 2019 Overwatch Ligi’nde San Francisco Shock takımı ile şampiyon olmuş ve turnuvanın en iyi oyuncusu seçilmişti.

“Jay “Sinatraa” Won ile alakalı durumun farkındayız. Bu nedenle de bir soruşturma başlattık. Soruşturma sonuçlanana kadar Sinatraa takımda oynamayacak.

Soruşturma sonuçlandığında açıklama yapacağız.”

Won’un eski kız arkadaşı Cleo Hernandez, hem fiziksel hem de duygusal tacize uğradığını açıklamıştı. Hernandez’in açıklamasının ardından Valorant’ın yapımcısı Riot Games, Won’un kendi yaptıkları soruşturma tamamlanana kadar Valorant turnuvalarından men edildiğini açıkladı.

Sentinels takımının Luminosity Gaming’e karşı yarın oynayacakları Valorant Şampiyonlar Turu Masters maçındaki performansları merakla bekleniyor. Umarız soruşturmalar bir an önce biter ve hak yerini bulur.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments