1. Anasayfa
  2. VALORANT

Derke, VALORANT Champions İçin Takımına İnanıyor

Derke, VALORANT Champions İçin Takımına İnanıyor
0

Fnatic’in yıldız ismi Derke, Champions turnuvası öncesi Upcomer sitesinin programında konuştu. Takımı ve turnuva hakkında soruları cevaplayan yıldız oyuncu takımına olan inancının tam olduğunu belirtti. Turnuvanın güçlü ekiplerinin ise Acend, Cloud9 Blue, Sentinels, Team Liquid ve Vision Strikers olduğunu söyledi.

Derke takımın gidişatı ve VALORANT Champions hazırlıkları için ise şu sözleri söyledi:

Takım olarak Champions turnuvasına hazırız. Yeni analistlerimiz, performans ekibimiz var. Artık antrenmanlarımız için yeni anlayışlarımız var. Bu gerçekten heyecan verici.

derke

Derke Jett oyuncusu olsa da bazı haritalarda Sova ajanını da tercih ediyor. Ama Finlandiyalı oyuncu takımı için daha fazla Jett oynaması gerektiğini belirtti.

Hiçbir zaman kötü Jett oyuncusu gibi hissetmedim. Farklı şeyler yapıyordum gibi hissettim. Artık ne zaman agresif ya da pasif oynamam gerektiğinin farkındayım

Nisan ayında Fnatic’e katılan oyuncu geldiği günden beri performansını üst seviyede tuttu. Hatta şu anda birçoklarına göre Avrupa’nın en yetenekli VALORANT oyuncuları arasında gösteriliyor. Uzun yıllar VALORANT oynamayı istediğini söyleyen Derke, en az 10 yıl boyunca oyuncu kalmayı istiyor.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments