1. Anasayfa
  2. CS:GO

CS:GO ‘da Açılabilecek En İyi Kasalar

CS:GO ‘da Açılabilecek En İyi Kasalar
3

CS:GO skinlerine aşina iseniz, skinlerin FPS oyunu üzerinde büyük bir etkisi olmadığını ama kendinizi iyi hissetmemizi sağladığı aşikar.

Kasa açmak, kendinize güzel CS:GO skinleri edinmenin belki de en hızlı ve en kolay yoludur. Bununla birlikte, piyasada çok sayıda kasa mevcut olduğundan hangisini açacağınıza karar verdiğinizde kendinizi şaşkın bulabilirsiniz.

Bu makalede, şu anda 2020’de açabileceğiniz en iyi CS:GO kasaları sizlerle paylaşacağız.

maxresdefault 5

Spectrum 2 Kasası:Kelebek bıçağı olan herhangi bir kasa listesini başında yer alırken Spectrum 2, birçok nedenden dolayı açmak için ideal bir kasadır. Yeni başlayanlar için, piyasada her biri birkaç kuruşa gülünç derecede ucuz fakat bugüne kadarki en muhteşem ve en pahalı kelebek bıçaklardan ikisine sahip – Marble Fade ve Doppler. Bu bıçakların her ikisi de size 1000 $ civarında bir para kazandırabilir ve oyun içinde kullanmak için ise harika. Üstelik bıçağı almasanız bile,harika bir skin olan AK-47 İmparatoriçe‘yi de almayı umabilirsiniz.

maxresdefault 1 1

Gamma 2 Kasası:Kelebek bıçak hayranı değilseniz Karambitleri seviyor olmalısınız. Gamma 2 kasası, piyasadaki en iyi Karambit bıçaklarından üçünü – Gamma Doppler, Autotronic ve Lore‘u – çıkarmanızı sağlar.Fade kadar pahalı olmasalar da, bir oyuna katılırken tüm gözleri üzerinizde toplamaya yeterlidir. Ayrıca, iyi float’a sahip bazı Autotronic bıçakları 1000 $ ‘dan çok daha yüksek fiyatlara ulaşabilir.

p1 2146103 1ed118f0

Chroma 3 Kasası: Chroma 3 kasasındaki her bir skin övgüye değer olsa da bu kasayı 3. sıraya koymamızın nedeni her ikisi de son derece popüler olan Marble Fade skinli Karambit ve M9 Bayonet çıkma olasılığıdır.

ssss

Fracture Kasası:Yani eski bıçakları sevmiyor musun? Belki de kendinize daha yeni, daha süslü bıçaklardan birini almak istersiniz? O halde Fracture kasası tam size göre. Shattered Web Collection‘da piyasaya sürülen tüm yeni bıçaklara sahiptir ancak aramanız gerekenler Skeleton Knife çeşitleri.Skeleton bıçağı o kadar nadirdir ki bu yazı yazıldığı sırada piyasada sadece beş tane mevcuttur.

glo

Eldiven Kasası: Sıradan bıçaklar yerine, bu çantanın özel parçası olarak eldivenler var ve bunu benzersiz kılan da budur. Bazı eldivenlerin piyasada gülünç derecede yüksek fiyat etiketlerine sahip olduğunu düşünmeseniz bile, Eldiven kasasını açmak için hala birçok nedeniniz var. SSG Dragonfire, tüm oyunda en iyi görünen görünümlerden biridir ve M4A4 Buzz Kill de sizi kurtarabilir.

https://esporgazetesi.com/mibr-eski-kocu-sessizligini-bozdu/
MiBR

Bıçak oranları daha önce açılmış kasalardan çıkan olasılıklara göre yazılmıştır.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
sasdaasd
sasdaasd
3 yıl önce

31

........
........
2 yıl önce
Yanıtla  sasdaasd

komik

adsa21
adsa21
2 yıl önce
Yanıtla  sasdaasd

ölmekten güldüm