1. Anasayfa
  2. CS:GO

Red Bull Flick Yeni Sezonda İlk Finalistler Belli Oldu

Red Bull Flick Yeni Sezonda İlk Finalistler Belli Oldu
Venue at the Red Bull Flick Brazil Final live from BBL e-Sports in Sao Paulo, Brazil on August 1, 2021 // SI202108030028 // Usage for editorial use only //
0

8 yeni haritası ve ‘Yükseliş’ temasıyla gelecek şampiyonunu arayan Red Bull Flick 2021’de ilk çevrim içi ve çevrim dışı elemeler tamamlandı. Toplamda 5 çevrim içi, 11 şehir elemesi olmak üzere 16 elemeden başarıyla ayrılacak 16 takımın play off turuna kalacağı turnuvada Thundergiller, Alpartaytay23 ve ThunderBoltsGG takımları üst tura adını yazdırdı. Play off sonrası 7 Ekim’de İstanbul’da gerçekleştirilecek finalde kupaya uzanacak takım, Red Bull Flick Helsinki Invitational’a katılma hakkı kazanacak. Oyunseverler, Red Bull Flick’le ilgili detaylı bilgiye RedBull.com/Flick adresinden ulaşabilir.

Türkiye’nin en büyük 2v2 CS:GO turnuvalarından biri olan Red Bull Flick, yeni şampiyonunu arıyor. Yenilenen 8 haritası ve ‘Yükseliş’ temasıyla oyunseverlere özel bir deneyim yaşatmak için yola çıkan Red Bull Flickte play off’a yükselen ilk takımlar belli oldu. Amatörden profesyonele tüm oyunseverlerin, yılların eskitemediği CS:GO’da 2’ye 2 formatında mücadele ettikleri turnuvada 5 çevrim içi eleme turunun ilkinde Thundergiller birinciliğe ulaştı.

Red Bull Flick Ankara


Yapı Kredi Play ve TurkNet’in partnerliğinde takım arkadaşı ile beraber hünerlerini sergilemek ve Türkiye’nin en iyisi olmak isteyenlerin kıyasıya mücadelesine sahne olan Red Bull Flick’te; 11 şehir elemesinin ise ilk ikisi gerçekleşti. Ankara elemesinde Alpartaytay23 takımı, Bursa elemesinde ThunderBoltsGG takımı adını play off turuna yazdırdı. Toplam 16 eleme turunda başarılı olarak Play-off turuna yükselen takımlar, 7 Ekim’de İstanbul’da gerçekleştirilecek ve Agon by AOC monitörlerinin kullanılacağı finaldeki 4 takımdan biri olabilmek için yeteneğini, takım oyununu ve tecrübesini sergileyecek.

Final 7 Ekim’de

Sosyal medya kanaat önderleri için de TurkNet Invitational Turnuvası’nın da düzenlendiği Red Bull Flick’te şampiyonu belirleyecek final mücadelesi Red Bull’un Twitch kanalı twitch.tv/redbulltr’den naklen yayınlanacak. Oyunseverler, Red Bull Flick’le ilgili detaylı bilgiye RedBull.com/Flick adresinden ulaşabilir.

Red Bull Flick

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments