1. Anasayfa
  2. VALORANT

Daha İyi Skye Oynamak İçin Püf Noktalar

Daha İyi Skye Oynamak İçin Püf Noktalar
0

Rakibinizi takip etmeyi ve ardından Valorant’ta onları avlamayı seviyorsanız, Skye’a bir şans vermeyi düşünmelisiniz. Takımın en yeni ajanı, takıma bol miktarda fayda sağlar ve düşmanları bulmak ve onları kör etmek (kelimenin tam anlamıyla) için harika bir iş çıkarır. Skye birkaç haftadır oyunda ve onun hakkında bilgi edinme ve onu oynamanın en etkili yollarını bulma şansımız bol oldu.

Skye yetenekleriyle ilgili ipuçları ve püf noktaları;

Skye’nın tüm yetenekleri, takım arkadaşlarına yardımcı olmaya odaklanır. İşte bunları nasıl kullanmanız gerektiğine dair ipuçlarımız.

Regrowth(C) / Doğanın Şifası

Bu Skye’nın iyileştirme yeteneğidir. Bir iyileştirme cihazı kuşanır ve belirli bir yarıçap içindeki görüş alanındaki takım arkadaşlarını iyileştirmek için onu etkinleştirebilir. Sonlu bir iyileştirme miktarına sahiptir ve iyileşmesi kaldığı sürece onu çözebilir ve yeniden doldurabilir.

Bunu kullanmak çok basit: eğer takım arkadaşlarınızdan birinin canı azaldıysa onları iyileştirin. Aynı anda birden fazla oyuncuyu iyileştirebileceğinizi unutmayın. Kendinizi iyileştirmek için yeniden kullanamazsınız, bu yüzden çabalayarak kaynağı boşa harcamayın.

 

Trailblazer(Q) / Av Peşinde

Skye bir Tazmanya Kaplanının kontrolünü ele geçirir ve onu düşmanları bulmak için kullanır. Kaplan hareket ederken zıplayabilir ve Skye ona düşmanlara atlamasını ve onları sarsmasını emredebilir. Skye, kaplanı kontrol ederken savunmasızdır, bu nedenle bu yeteneği yalnızca güvenli bir noktadan kullanın.

Düşmanları bulmak için öncelikle bu yeteneği kullanmalısınız. Kaplanın harika bir vizyonu yok ancak rakiplerin etrafta olup olmadığını, siz onları görmeden vururlarsa yine de anlayabileceksiniz. Biriyle karşılaşırsanız, onu sarsın ve takım arkadaşlarınıza yerini söyleyin ve raundu kazanmanın keyfine bakın.

 

Guiding Light(E) / Kılavuz Işık

Bu Skye’nın körlüğü ve eğer onunla karşı karşıya geldiyseniz ne kadar sinir bozucu olduğunu bilirsiniz. Skye, görüş alanındaki herkesi kör etmek için patlatabileceği bir şahin fırlatır.

Öncelikle ve en önemlisi, bu yetenekle kendinizi veya takım arkadaşlarınızı kör etmediğinizden emin olun. Düşmanlarınızın saklanacağından şüphelendiğiniz köşelere kullanmanız sizin yararınıza olur. Skye’nin birine çarptığını söylemesi için dinleyin ve sonra içeri girin. Körünüzü atmadan önce, düşmanların nerede saklandığını bulmak için Trailblazer’ı kullanabilirsiniz.

 

Seekers(X) / İz Sürenler


Bu Skye’nın en iyi özelliği ve oyundaki en iyi takip araçlarından biri. Düşmanlarını bulacak ve öldürülmedikleri takdirde onları kör edecek üç Arayıcı gönderir. Düşmanların saklandığı yeri keşfetmek için saldırırken veya savunurken bunu kullanın. Arayıcıları da tuzağa düşürebilirsiniz, çünkü düşmanlar körleri önlemek için onları yok etmeye çalışacaktır. Onları takip edin, düşmanların nerede olduğunu bulun ve onları Arayıcılarla birlikte sersemletin. Her zaman ekibinize planınızı bildirdiğinizden emin olun, böylece onlar da takip edebilir.

Skye, Valorant‘ta oynamak için harika bir Ajan, bu yüzden onu kendiniz denediğinizden ve yeteneklerini hissettiğinizden emin olun. Sadece takım arkadaşlarını çok fazla kör etmemeye dikkat edin!

https://esporgazetesi.com/valorant-a-sor-12-yayinlandi/
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments