1. Anasayfa
  2. CS:GO

dev1ce Neden NIP için Astralis’den Ayrıldı?

dev1ce Neden NIP için Astralis’den Ayrıldı?
0

Counter Strike dünyası, Nicolai “dev1ce” Reedtz‘in eski ekibinden ayrıldığı haberi ile dün şok edici gelişmeye uyandı. Nicolai, takımın dört CS: GO major de dahil olmak üzere birçok kupa kazanmasına yardımcı olan Astralis’in en önemli oyuncularından biriydi. Son zamanlarda Oleksandr ‘S1mple’ Kostyliev ve Mathieu ‘ZywOo’ Herbaut gibi dünyanın en iyi CS: GO oyuncuları arasında yer aldı.

Dev1ce Astralis’ten ayrılma haberi herkes için şok edici oldu. Transferin en olası senaryosu NiP, Fnatic, GODSENT ve diğer İsveçli takımlar arasında olacaktı. Olağan dışı bir olay sonucunda, Cloud9 Team Liquid kadrolarını böyle bir yetenekle tamamlamak için harekete geçebilirdi ama olmadı ve görünüşe göre NiP karlı çıkan taraf oldu.

Device’ın Astralis’den ayrılma sebebi ne?

Dünkü tartışmada, kararın basitçe bir nedene dayanmadığı, daha ziyade geleceğin düşüncelerinin ve endişelerinin karmaşıklığı olduğu açıklandı.

Nicolai kız arkadaşıyla dört yıldan fazla bir süredir NiP’nin üssünün bulunduğu Stockholm şehrinde kalıyor. Danimarka’da bulunan Astralis gamehouse’u ise 650 km uzakta kalıyor bu bir zaman sorunu yaratır. Diğer bir deyişle, Reedtz kişisel ve profesyonel taahhütlerini sürdürmek için çok seyahat etmek zorunda kaldı, ki bu zaten İsveç’teyken ve bir İsveç kuruluşuna katıldığında artık sorun olmayacak.

Hedefler ve Yeni Deneyimler

Reedtz, dünyanın en iyi CS: GO oyuncuları arasında yer almasına rağmen nasıl daha iyisini yapabileceği veya daha iyi olması için keşfetmeye ihtiyaç olup olmadığı konusunda her zaman bir eksiklik olmuştur.

Soru:”NiP’de dünyanın en iyi CS: GO oyuncusu olma konusunda daha iyi bir şansa sahip olacağınızı düşünüyor musunuz?”

Reedtz: “evet, varım” cevabını verdi.

Mental Sağlık

NiP’ye geçme seçimi konusunda basına yaptığı açıklamada Nicolai, “Katılmadaki en önemli faktör NiP’nin zihinsel sağlığıyla ilgilenmesiydi” dedi. Canlı röportaj oturumunda, yanlış anlaşıldığını açıkladı. Bunun yanıltıcı bir sorun olduğunu ve Astralis’te akıl sağlığı veya aşırı çalışma sorunları ile ilgili herhangi bir sorunu olmadığını da sözlerine ekledi.

O zaman bize de #GONINJAS demek düşer.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments