1. Anasayfa
  2. VALORANT

En Şanssız VALORANT Oyuncuları

En Şanssız VALORANT Oyuncuları
0

VALORANT subReddit’i birçok oyuncu tarafından aktif olarak kullanılıyor. Topluluk, burada en şanslı ve şanssız olduğu anları paylaşarak birbirleri ile etkileşime geçiyor. Dışardan bakınca eğlendiren ve oldukça komik olan durumlara kendi başınıza gelince gülmeniz çok olası değil.

Bu nedenle de sizler için, Valorant’ta başkalarının şanssızlıklarını derledik.

  1. Rakibin Yetenekleri ile Sınanan Jett

Haven A Bomba alanına girip bomba kurmak isteyen Jett, öncelikle uzun bölgesinden girerken Cypher’ın tuzağına yakalanıyor. Daha sonra kameradan işaretlenen oyuncu, tam bombayı kuracakken Astra’nın “Çekim Alanı” yeteneği ile alan dışına çekiliyor. Bu sırada üzerindeki kamera işaretlemesini çıkarmaya çalışan Jett, bir de üstüne Breach’in ultisine yakalanıyor ve sarsılıyor. Kaçmaya çalışan oyuncu, son anda yine bir Cypher tuzağına yakalanıyor. Rakipten yemediği yetenek kalmayan oyuncuya takım arkadaşı Omen de yardımcı olamıyor ve böylece eli kaybediyorlar.

2. Tutulan Rakibini Vuramayan Sova

Killjoy’un ultisine yakalanan Reyna’yı 8 saniye boyunca vuramayan Sova, bir de üstüne Reyna tarafından öldürülüyor. Reyna, ilk başta Sova’dan saklanmayı başarabilse de daha sonra karşı karşıya geldiklerine, Sova bir türlü Reyna’yı öldüremiyor. Elindeki Marshal ile rakibini öldürmeyi tercih etmeyen Sova, Classic’ini çekiyor. Birkaç kere sağ klik atmaya çalışan oyuncu hepsine başarısız olunca sol kliğe geçiyor, ancak sadece bir tane kafadan vuruş isabet ettirebiliyor. Daha sonra bıçağına geçen Sova, bir kere rakibini bıçakladıktan sonra Reyna’nın alıkonulması kalkıyor ve Sova ölüyor. Video başlığının da dediği gibi, dereceli maçta kendinizi kötü hissettiğinizde, Sova kadar şanssız/beceriksiz olmadığınızı hatırlayıp mutlu olabilirsiniz.

3. 00:01’le Bombayı Çözemeyen Reyna

Son rakibini öldüren Reyna’ya “AWP’yi al” isteği geliyor, ve zamanının olduğu söyleniyor. Rampa’dan AWP’yi almaya giden Reyna, dönüşte bıçağını çekmek yerine elinde silahla yürüdüğü için bombayı 1 salise ile çözemiyor ve takımı bu yüzden eli kaybediyor. Hepimizin zaman zaman yaşadığı bu durum içindeyken çok sinir bozucu olsa da yayıncının suratındaki dehşet nedeni ile oldukça komik.

4. Kendini Tuzağa Düşüren Cypher

Oyun içerisindeki bir hatadan dolayı olacak ki Cypher, tuzağı kurulabilir görünmesine rağmen asla tuzağını kurmayı başaramıyor. İnatla denemeye devam eden hatta bir noktada sol klik spamlamaya başlayan Cypher, 25 saniye boyunca denemesinin ardından elinde tuzağı ile rakibine yakalanıyor ve ölüyor. Yani rakibine tuzak kurmaya çalışırken oyunla inatlaşan Cypher, istemeden kendini tuzağa düşürüyor. Belki de 5. denemesinden sonra bu taktikten vazgeçmeliydi.

Peki sizce en şansız kim?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments