1. Anasayfa
  2. Diğer

ESA Esports Rocket League Turnuva Kayıtları Başladı

ESA Esports Rocket League Turnuva Kayıtları Başladı
1

28-29-30 Aralık 2020 tarihlerinde, 3.000 TL ödül havuzu ile gerçekleşecek ESA Esports Rocket League Turnuvası kayıtları başladı. Takımlar hazırsa, yepyeni bir ESA Esports turnuva macerası başlıyor!

İki aşamadan oluşacak ESA Esports Rocket League Turnuvası’nda, zorlu ön eleme grup karşılaşmalarının ardından toplam 8 takım final aşamasına çıkmaya hak kazanacak. Herhangi bir katılım sınırının bulunmayacağı turnuvada final aşamasına Blaze Esports, Etiget Esports, İstanbul Wild Cats ve Karagümrük Esports takımları davetli olarak dahil olacak.

Double elimination formatında oynanacak turnuvanın final aşaması 12 takımlı gerçekleşecek ve davetli takımlar turnuvaya 2. Tur’dan dahil olacak. ESA Esports Discord sunucusu üzerinden gerçekleşecek turnuvada, 3.000 TL’lik ödül havuzunun ilk 3 takıma dağılımı ise şu şekilde;

  • 1. Takım: 1500₺
  • 2. Takım: 1000₺
  • 3. Takıma 500₺

Final karşılaşmaları ise 30 Aralık 2020 Çarşamba günü, saat 20:00’da twitch.tv/ESAesportsTV kanalından canlı olarak yayınlanacak. 

Turnuva kayıtları ESA Esports Discord sunucusu ve esaesports.com üzerinden alınacak olup sunucunun “oyun-perm” kanalından “Rocket League” permi almayan kullanıcılar, Rocket League turnuva sayfasını görüntüleyemeyecektir. Başvurular genel görünüme açıktır.

Kural Kitapçığı

Abone ol
Bildir
guest

1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
kamil
kamil
3 yıl önce

illa beni şoför koltuğuna oturtacaklar