1. Anasayfa
  2. Twitch

Falconn2k Anlık “850” Saatlik Yayınıyla Birlikte Dünya’nın En Uzun Twitch Yayınını Gerçekleştirmekte!

Falconn2k Anlık “850” Saatlik Yayınıyla Birlikte Dünya’nın En Uzun Twitch Yayınını Gerçekleştirmekte!
0

Big Boss Layf‘ın yeni bir girişimi BBL Academy yayıncılarından Arda Can “Falconn2k” Özel bir rekora imza attı. Subathon etkinliği kapsamında yayın yapmaya başlayan Falconn2k, an itibari ile 850 saatlik yayınına devam etmekte olup, Dünya’nın gelmiş geçmiş en uzun Twitch yayınına imza atmış oldu ve hala atmaya devam etmekte.

Subathon konsepti, daha büyük bir kitleye hitap ederek büyümek isteyen yayıncıların son zamanlarda sık sık tercih ettikleri yayın konseptlerinden bir tanesi. Aslında bu konsept kapsamında uzun soluklu bir maratona giriyorlar ve bu maratonun amacı belli bir gün hedefi koyduktan sonra yayın sırasında gelen her abonede ya da her bağışta yayıncı seçtiği süreye göre yayınını uzatıyor. Tanınan ve çok izlenen yayıncılar bağış ve aboneliklerde bu uzatma işlemini 30 saniye veya 1 dakika belirleyebiliyorken kendini topluluğa tanıtmak isteyen yeni yayıncılar bu süreyi her bağışta 2-4 dakikaya kadar çıkarabiliyorlar.

Bazı cesaretli yayıncılar ise Dünya’daki ve ülkesindeki en uzun yayını yapmak amacıyla, uykusundan yemeğine günlük yaptığı tüm rutini yayın esnasında tamamlıyor ve tıpkı Arda Can “Falconn2k” Özel gibi gelmiş geçmiş en uzun yayını yapmaya çalışıyor. Kendisinin yayını hala devam etmekte olup an itibari ile 850 saati devirmiş bulunmakta ve bunu gün sayısına dökersek yaklaşık olarak 35 gündür Subathon etkinliğine devam etmekte.

Arda Can “Falconn2k” Özel’e yayın hayatında başarılar diler ve en uzun yayını gerçekleştirmesi şerefine tebrik ederiz…

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments