1. Anasayfa
  2. VALORANT

First Strike Türkiye öncesi Anatolia Esports kimdir?

First Strike Türkiye öncesi Anatolia Esports kimdir?
anatolia-esports-valorant
0

3 Aralık’ta başlayacak First Strike Türkiye turnuvasına katılmaya hak kazanan takımlardan birisi de Anatolia Esports Valorant Takımı. Peki Anatolia Esports kimdir? Oyuncuları kimdir? Nasıl geçmişleri vardır, gelin bunlara yakından bakalım.

Anatolia Esports’u Tanıyalım

İsmini Anadolu insanının gönüllülük ve çok çalışma duygusuna dayandırıldığı ve bu özelliklerin takıma aktarıldığı bir yapısı var. Espor arenasında global bir isime yönelerek hem ülkemize hemde globale hitap eden bir isim ile yola çıktılar.

Anatolia Esports 2020 başında Abdullah Eyüp Rüzgar tarafından kurularak espor dünyasına giriş yaptı.

Gelişen ve büyüyen espor dünyasında profesyonel adımlar atmaya çalışan klüp kısa ve orta vadede kendisine hedefler koymuş ve bu hedefler doğrultusunda sektörde başarılı ve kalıcı olmayı misyon edinmiştir. Aktif olarak Valorant takımı ile turnuvalarda boy göstermektedir. Diğer espor alanlarında faaliyet göstermek için sağlam ve doğru adımlarla ilerleme politikasına inanıyorlar.

Başarılar: Valorant ESL 3.lük, Valorant ESL 5.lik, Valorant Migros 2.lik, Valorant First Strike Yarı Final, Sabotaj Amazon Türkiye Turnuvası 1.lik

Anatolia Esports First Strike Macerası

First Strike Türkiye Büyük Finallere kalmak için turnuvaya #1 eleme turundan başlasalar bile istedikleri başarıyı elde edemediler ve #1 elemeleri yarı finalinde BBL Esports’a elendi.

Umudunu kaybetmeyen Anatolia #2 elemelerinde ise Mod-Z takımına round32’de elendi.

Güçlü kadrosuna inanan ve hedeflerine ulaşmak isteyen ekip, #3 elemelerinde finale kadar 6 rakibini yendi ve kazananlar finalinde Mod-Z takımına elendiler. Kaybedenler grubuna düşen ve oradaki rakibi 5Noobs‘u yendiler, çok çalıştı ve hakettiği yere; First Strike Türkiye Finallerine kalmayı başardı.

Oxygen Esports

Büyük Finallerde Türkiye’de en iyi 8 takım arasında 03 Aralık tarihinde düzenlenecek ve maddi anlamda 400.000 TL ödül havuzlu büyük bir ödül için yarışacaklar.

Valorant Takım Oyuncuları

  • Orçun “farewell” Köroğlu
  • Emirhan “L7” Şahintürk
  • Hakan “Afronfire” Pınarbaşı
  • Toprak “lauress” Kaynak
  • Mert “MerSa” Saatci
WhatsApp Image 2020 11 29 at 17.52.33

Valorant First Strike Büyük finallerinde; Türkiye’nin en iyisi olmak için yarışacak olan Anatolia Esports ekibine ESPORGAZETESİ olarak başarılar diliyoruz.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments