1. Anasayfa
  2. VALORANT

VCT: 3. Aşama – Challengers 2’de BBL Esports’ta logicman Mücadele Edecek

VCT: 3. Aşama – Challengers 2’de BBL Esports’ta logicman Mücadele Edecek
1

Ekrem “logicman” Aydın bir ay önce Sangal Esports’un CS:GO takımından ayrılıp BBL Esports’un Valorant kadrosuna dahil olmuştu. Tecrübeli oyuncu bu bir aylık süreçte takımı ile resmi bir maça çıkmamıştı. BBL Esports, Challengers 1’de Muj, fred, aimDLL, kero ve AsLanM4shadoW ile mücadele etmişti.

Redbull Campus Clutch turnuvasında Türkiye şampiyonu olan “Bedel Ödeyenler” ekibinde BBL Esports’un oyuncusu Barış “fred” Özdemir de bulunuyor. İspanya’daki ana turnuvaya yükselen Bedel Ödeyenler ekibi Challengers 2 boyunca İspanya’da olacak. Dolayısıyla Challengers 1’deki beşlisinden bir farklılık ile mücadele edecek BBL Esports’ta fred’in yerine logicman’i izleyeceğiz.

Tecrübeli oyuncunun Valorant‘a uyum sağlayıp sağlayamadığı turnuvada netleşmiş olacak. Daha önce de Sangal Esports’ta E5N CS:GO’dan Valorant’a stand-in olarak dahil olmuştu. Benzer şekilde Jamppi CS:GO arenasından Valorant’a nispeten geç dahil olmuştu. Bakalım tecrübeli isim logicman BBL ile Challengers 2’de nasıl bir performans sergileyecek ?

Ekrem “logicman” Aydın’ın oynayacağı 5 kişilik BBL Esports Challangers 2 kadrosu şöyle:

  • Ekrem “logicman” Aydın
  • Kerimhan “kero” Duman
  • Serhat “Muj” Yüksel
  • Ali Osman “AsLanM4shadoW” Balta
  • Hüseyin “aimDLL” Kabişteke
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
slomen
slomen
2 yıl önce

ne zaman oynanıcak yada rakibi kim oynandımı bellimi ağustos geldi