1. Anasayfa
  2. Diğer

Halcyon 6: Starbase Commander Ücretsiz Oldu

Halcyon 6: Starbase Commander Ücretsiz Oldu
0

Epic Games yine sizler için güzel oyunları ücretsiz sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerdeWatch Dogs 2 ve GTA V‘i bizlere ücretsiz sundu. 11 Şubat’ta Epic Games’in ücretsiz oyunu Halcyon 6: Starbase Commander oldu.

Halcyon 6: Starbase Commander Nedir?

Üs kurma, derin taktiksel savaş, mürettebat yönetimi ve gelişen hikâye anlatımı içeren retro uzay strateji RYO. Terran uzayının sınırında gizemli bir öncül ırk tarafından terk edilen yıldız üssü Halcyon 6 bulunuyor. Görevin, bu terk edilmiş üssü ele geçirmek ve yeniden kurmak.

Özellikler

Üs Kurma

Kaynakları harcayarak üste tesisler (odalar) kurup üretim ve teknoloji olanaklarını geliştir ya da gemiler kurarak daha fazla bölgeyi kontrol etmek için destek sağla.

Keşif

Filolarını yaklaşan düşman tehditlerini ortadan kaldırmaları, uzaylı grupları için görev yapmaları veya bonus kaynaklar elde etmeleri için yakınlardaki yıldız kümelerine ata

Mürettebat Yönetimi

Mürettebatı faaliyet etkinliğini büyük ölçüde geliştirmek için istasyondaki tesislere veya savaş, görevler ve etkinlik konusunda eşsiz yollarla katkı sağlamaları için gemilere ata

Derin Taktiksel Savaş

Taktiksel gemi veya kara savaşlarına katılarak düşman etkinliklerine son ver. Bölgede bir güvenli nokta kur ve en sonunda düşmanın ana gemisini yok et.

Hikâye Etkinlikleri

Kurulan odalara, uzaylı diplomasisine skorları veya görevli özelliklerine bağlı olarak oyun, savaşa, zaman temelli uygulanır.

Epic Games’in verdiği oyunu buraya tıklarayak ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebilirsiniz

https://esporgazetesi.com/dota-2-profesyoneli-444-koronavirus-nedeniyle-hayatini-kaybetti/
dota2
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments